Milyen nemzetiségű vagyok?
Mert megpróbálsz valamivel kitűnni a szürke tömegből.
Mivel a képességeiddel erre nem vagy képes, ezért keresel valamit, amire csak rá tudod fogni, hogy bumm, én XYZ vagyok.
Nyugodtan kitalálhatnád azt is, hogy dél-szudáni, esetleg belső-mongóliai vagy, legfeljebb nehezebb lenne meggyőzni azt az egy-két embert, aki esetleg nem tart teljesen idiótának és rákérdez, miért.
Annyira vagy te szlovák, mint roma. Hangyafaxnyit.
Olyan hogy Szlovákia nem létezett úgy 1918-ig,max csehország.
Tehát te cseh vagy,azok meg jó söröket csinálnak,igyál sok sört.
Én valamilyen szinten egyetértek az elsővel, nem szlovák az anyanyelved de meg a nagyszüleid sem beszeltek egymas közt szlovákul. Neked szimplán ez tetszik.
Én Szlovákiában élek de ha még fizetnének érte sem lennék szlovák... A tótnak csak délig van esze ezt mindneki tudja :D
Fogadd be a tótot kiver a házadból.....
De ha szlovák leszel nem lehetsz magyar a szlovákok között a magyar hülyét jelent.
Persze nem lehet álltalánositani de azért létezik egy álltalános magyarellenes közhangulat.
Én biztos nem lennék szlovák nem menő hülyének lenni.
“Létezik egy általános magyarellenes közhangulat”
Látod, pont az ilyen megnyilvánulások miatt, mint a tiéd létezik. Mi pedig akik a békés együttélés hívei vagyunk isszuk meg a levét. Meddig tart még mire az emberek rájönnek, hogy nem a nyelv teszi az embert, hanem a cselekedetei?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!