Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Évek óta oda vagy egy srácért,...

Évek óta oda vagy egy srácért, akit nem is ismerek. (Tovább lent) Veletek történt már ilyesmi?

Figyelt kérdés

Mint ahog ymondtam, évek óta rajongok egy srácért.Nem is tudom...Még nagyon rég felvettem msn-re,beszélgettünk párszor,a srác persze soha nem írt rám.Nézegetem az ismerőseit,hátha találok róla új képeket,a vinyóm kábé már tele van az ő képeivel.

Már ismerem a haveri társaságát is,az osztálytársait,régebben tudtam az órarendjét is,egyszer láttam az utcán,ős követtem hazáig poénból.

De msn-en nem merek ráírni sem.

Én nem tudom,de ez szerintem kicsit beteges...:O

Persze nincs semmi bajom,átlagos egészséges ember,de ez azért lássuk be,kicsit...

2010. aug. 18. 10:16
 1/5 A kérdező kommentje:

és*

Bocs az fura fogalmazásért,csak sietek kicsit.

2010. aug. 18. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Velem azhem nem.:D
2010. aug. 18. 10:36
 3/5 A kérdező kommentje:
inkább azoktól várnám akikkel igen, de kösz...
2010. aug. 18. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:

énis ilyet éreztem egy srác iránt és énse ismertem őt

folyton nézegettem a képeit, mondjuk mi szinte minden nap beszéltünk msn-en csak nem találkoztunk

ez egy éve volt és folyton távolodtunk el egymástól..

2010. aug. 18. 13:44
 5/5 anonim válasza:
Lehet ezt hivják plátói szerelemnek:)Én a helyedben megpróbálnék valahogy közeledni hozzá..mitöl félsz?Mi történhet?Légy laza,és meglátod mi alakul ki belöle!Én is voltam igy,hogy sokáig"nézegettem"imádtam egy srácot,évek mulva egy munka helyen dolgoztunk,és mikor megismertem,nem is volt akkora durranás!Légy kicsit bátrabb,és sok szerencsét:)
2010. okt. 14. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!