Mitől vagyok ekkora szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Balesetem volt és majdnem műtöttek...
akkor utána egyik percről a másikra elromlott a gépem...pár héttel utána egyik percről a másikra a telóm is...akkor azelőtt meg az új headsetem romlott el...
tudom hogy ez nem sok de én már komolyan kétségbe vagyok esve. ráadásul a szemem is rohamosan romlik, lassan eléri a -7 dioptriát :(
egészségi állapotom is folyamatosan romlik
15/L
2010. aug. 17. 22:24
11/18 A kérdező kommentje:
utolsó: nagyon sajnálom :(
nem is tudom miért vagyok akkor én ennyire oda
lehet mert körülöttem mindenki olyan jól megvan.
vagy csak nem látszik rajtuk semmi probléma?
2010. aug. 17. 23:09
12/18 anonim válasza:
Azért kösz az együtt érzést, de azért a te szem problémád sem egy jelentéktelen dolog. Hát igen lehet. Vannak olyan emberek akiknek talán nálad is nagyobb roblémája van csak nem ismered őket.utolso vok 13/l
13/18 A kérdező kommentje:
na most meg a kártyaolvasót tettem bele alaptopba és kiszedni persze nem tudom...a memors stick emg majdnem beeseett annyira h sose jött volna ki...és rá nem tudok jönni h kell ezt használni hiába olvastam el róla ezer leírást meg képeket is
2010. aug. 17. 23:23
14/18 A kérdező kommentje:
igaz ez amit most leírtam én se gondolom nagy bajnak deazért elég bosszantó hogy ezzel is 1napja kínlódok
most elég idiótának érzem magam hogy ezt megírtam :S
2010. aug. 17. 23:24
15/18 anonim válasza:
Az komoly. Hidd el velem is voltak olyanok hogy mindent elcsesztem de nem nagyon töröttem vele. Ma meg tök szerencsés vok persze nem találok pénzt az utcán stb.
16/18 anonim válasza:
Daganatos lettem régen, elb*szódott vesém, körülmetéltek, de ez régen volt
17/18 anonim válasza:
és nem vagyok zsidó, fitymaszűkületem volt
18/18 anonim válasza:
igy nemigazán tok mindent leirni amit gondolok,de rettenetesen sajnállak.tudom,h evvel nem mész semmire,de lehet,h jobb érzés ha foglalkoznak mások ,és irnak,én biztos nagyon örülnék neki :). szval irhatsz privit,ha akarsz beszni. :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!