Mitől vagyok ekkora szerencsétlen?
Balesetem volt és majdnem műtöttek...
akkor utána egyik percről a másikra elromlott a gépem...pár héttel utána egyik percről a másikra a telóm is...akkor azelőtt meg az új headsetem romlott el...
tudom hogy ez nem sok de én már komolyan kétségbe vagyok esve. ráadásul a szemem is rohamosan romlik, lassan eléri a -7 dioptriát :(
egészségi állapotom is folyamatosan romlik
15/L
hát lehetne műteni de nincs annyi pénzünk...
anyám is olyan hogy ezért nem adna ki egy fillért se
meg én ki se bírnám fél évig napszemüvegben meg hogy figyeljek oda a szememre
Ne aggódj!
Ezek mind pech sorozatok, de minden rossz után hidd el jönni fog a jó is!:)
Egyébként én úgy vagyok ezekkel, hogy az élet próbát állít elénk... amiken átkell mennünk, még ha olykor nehéz is.
Fel a fejjel:)
Egyébként nyugi, nekem minusz 2-ről 3 év alatt minusz 5ös lett..
köszi a nyugtató kommenteket!
Hát remélem ezek után már csak jó fog jönni. Mert egyre többet sírok már.
Tudom könnyű, mondani próbáld a jó oldalát nézni a dolgoknak megúsztad műtét nélkül és túlélted. Bízzunk benne a szemed romlása megállapodik, vagy javul.
Az előttem szólónak adok igazat a többi pótolható.
Ismervén a mai minőséget addig bírják míg kihozzák a boltból. Elvégre én is azt a választ kaptam azoknakaz embereknek is meg kell élni.Én vettem kártyaolvasót, két alkalmat bírt ki. A headsettekről és a telefonokról ne is beszéljünk.
Ha megvan a blokkod a headsetet lehet kicserélik, nekem féléves jótállás van rajta
Próbálj a szép emlékeidet felidézni, meglátod rendeződnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!