Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert ilyen bunkok az emberek?

Miert ilyen bunkok az emberek?

Figyelt kérdés
Ma delelott mentem a villamoson es egy csapat cigany fiu (bocsanat a kifejezesert) utannam orditotta, hogy jaj de ocsmany vagyok es ez alapbol nem erdekelne de nagyon mehez idoszakomban talalt meg ez a mondat, es most megint nem tudom magam elfogadni:( miert lehet ez? kozben nem ismerem, a barataim azt mondjak szep vagyok meg jo az alakom, de azt se tudom elhinni csak azert mondjak mert a barataim

2021. febr. 7. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Ezzel én is így vagyok. Nézd, én azt mondom, engedd el! Úgyis cigányok voltak, mit számít mit dadognak 😆
2021. febr. 7. 15:35
 2/10 A kérdező kommentje:
igazad van, de miert nem tudtak maskor? miert pont most? es miert kell mindenkinek igy viselkedni mintha valaki a seggebol rantotta volna ki oket??!!
2021. febr. 7. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Minden embernek relatív a szépség. Magadnak akarj megfelelni ❤ Plusz a szépség semmit nem ér, ha rohadsz belülről.
2021. febr. 7. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Mert aluliskolázottak. De mondom, ne kattogj ezen. Szép vagy biztos, és kész! Mit számít, hogy ők mit mondanak... A barátaid biztos jól látják, és amúgy az se érdekes. Mindenki szép, te is :-)
2021. febr. 7. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Kit érdekelnek vadidegenek?Túl önközpontú vagy,vagy túl lelkis,ha idegenek véleményére adsz.
2021. febr. 7. 15:58
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Előzőhöz:Na ezt most jól megokoskodtam neked.Hiszen én is idegen vagyok,ne hallgassál inkább rám se. XD
2021. febr. 7. 16:00
 7/10 anonim válasza:
89%
Jaj nekem meg a járásom miatt szólnak be folyton, mert csipóficamos voltam...
2021. febr. 7. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem az emberek általában el vannak ájulva, hogy milyen szép vagyok, és modellnek kéne lennem.

Nyíregyházán élek, és az ilyen emberek majdnem napi szinten betalálnak, nyugodtan megyek az utcán, és rámordítanak, hogy ronda vagyok, hogy nézek már ki, illetve mindenféle trágár kifejezéssel illetnek. Komolyan mondom, kb hetente előfordul. Vannak kevésbé szép lány ismerőseim, igen, kifejezetten csúnya is, velük sosem fordult elő. Éppen pár hónapja beszéltünk erről. Ne foglalkozz velük, nem voltál szimpatikus, lehet azért, mert féltékenyek. De ha úgy gondolják, jobbak nálad, akkor nem foglalkoznak veled. Egyszerűen ilyen buták, ez számomra is felfoghatatlan.

2021. febr. 7. 17:19
 9/10 anonim ***** válasza:
23%

Mit számít hogy cigány, mit számít hogy egy csapat, mit számít hogy fiú? Én csapatostól járok sok helyre, a főnököm cigány, a helyettese férfi és egyikünk sem bunkó. Miért kell általánosítani? Akkor már írhattad volna magasságukat, súlyukat, élet korukat, fejtetveik számát?

Anyám...

2021. febr. 7. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:
24%
A cintányérok amúgy is állatok, csak annyira kell felvenni, mint mikor a kutya megugat a kerítés mögött.
2021. febr. 8. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!