Mi a baj velem? Eddig még nem sikerült beilleszkednem
Általános iskola óta nem sikerül beilleszkednem, több iskolaváltás ellenére sem. Most 16 éves vagyok, nemsokára 11-es leszek és már kezdek bizonytalan lenni: esetleg bennem van a hiba?
Optimista, mindig mosolygós lány vagyok. Nyitott vagyok az emberek felé, szeretek beszélni, de nagyon szívesen meghallgatom mások problémáit is és megpróbálok segíteni, ahogy csak tudok. Nagyon könnyen megérzem, hogy ki mit érez/gondol. Rólam nehezen mondják meg, hogy mit gondolok, habár nagyon tiszta szemem és ártatlan arcom van, ez nem változik, ha nem akarom. Általában az arcom miatt nagyon naívnak néznek. Okos vagyok, nagyon könnyen tanulok, de soha nem kérkedem vele. Segítőkész vagyok, bárkit korrepetálok, akinek szüksége van rá. Ezt sokszor meg is tettem az évek folyamán és teszem is. Őszinte vagyok és diplomatikus. Igyekszem mindig úgy megmondani a véleményemet, hogy ne érje sérelem a másikat. Magabiztos vagyok, de nem túl magabiztos. Tisztában vagyok azzal, hogy mit tudok és mit nem. Rossz tulajdonságom nem igazán van, csak annyi, hogy szeretek viccelődni (ez sok embernél annak számít), törődöm az emberekkel és egyáltalán nem vagyok hajlandó részt venni pletykálkodásokban.
Egy kicsit a kinézetemről. Mint minden lány, én is szeretem, ha ápolt vagyok és rajtam jól álló ruhákat viselhetek. Törődöm azzal, hogy hogyan nézek ki, de nem viszem túlzásba. :) Nem öltözködöm se kihívóan, se túl konzervatívan. Szerintem a külsőm nem akadályozhat a barátkozásban.
Mindenről szeretek beszélgetni, alapjába véve kíváncsi természetem van, de a kérdezést nem viszem túlzásba, nem próbálok a másik magánéletéről tudakolózni, nem akarok titkokat kihúzni belőlük. Mindig csak olyat kérdezek, amire én is szívesen válaszolnék. Nem járok diszkóba, nem cigizem és nem iszom alkoholt. Ezek már lehetnek okok, amiért nem fogadnak el, de ezek nem minden klikkben követelmények.
Mostanában sok fejtörést okoz, vajon miért nem találok a 73 ember közül egy havert sem?
Ha tudsz segíteni, nagyon hálás lennék érte! :)
Minden jót, köszönöm, hogy elolvastad!
próbálkozz..ne várdd h más menjen oda hozzád....és járj el buliba!! ott könnyű ismerkedni
az osztályodban senkivel sem vagy jóban? mm h barátaid nincsenek, komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!