Rossz szülők gyerekei, ti pont olyanok vagytok mint a szüleitek?
9 megkérdezhetem hogy mi az a Kárpátia-generáció generáció ?
Éltemben nem hallottam ezt a kontextust sehol ?
#11 Azokra gondolok, akik 2006 körül voltak huszonévesek, amikor - érthető okokból - tombolt a romantikus nemzeti kultúra, aminek egyik védjegye a Kárpátia zenekar volt. Találó, ugyanis a Kárpátia egy igazi cukormázas vásári giccs. Olcsó generikus rockzene igénytelen proliknak. De ez nem akadályozta meg abban, hogy a kétezres évek legnépszerűbb zenekarává váljon, és fanatikus rajongótábort gyűjtsön maga köré, akik úgy gondolták, aki nem kárpátiás, az nem is magyar, az egy hazaáruló senki.
A Kárpátia-generációnak akkoriban születtek a gyermekei is (gyermeket szülni ugyanis hazafias kötelesség) és a mai napig is harcolnak a liberális világrombolás ellen. A legtöbben emiatt borzasztóan mérgező szülőkké váltak. Rengeteg tizenéves szenved a magát a haza felkent védelmezőinek képzelő szülőktől, akik vedelik a sört, hőbörögnek a tévének, és minden modern eszközt és gondolatot gyanakodva elutasítanak.
Emlékszem, az akkor jöttem össze a gyerekem apjával, mikor ment ez a Kárpátia őrület. Ő is rajongó volt, voltam is pár koncerten, de az eszméje nem tudott magával rántani, ez a túltolt magyarság annyira erőltetett volt....Dehát szerelmes voltam...Amikor kezdtem kijózanodni ebből, akkor jöttem rá, hogy ez a zsidózás, meg holokauszttagadás nekem nem fért bele, meg az"erőszak az, amikor a nő utólag meggondolja magát" mondatok.
Borzasztóan gusztustalanok az egész, így visszagondolva nem is értem, hogy lehettem ennyire vak.
Szóval én inkább liberális szellemben nevelem a gyereket.
#13 Igen, épp ez a baj. Ez a generáció annyira túltolta a normalitást, hogy megundorodott tőle mindenki. A nemzeti radikálisoknak igazuk volt és van, csak a sok hülye proli annyit fogott fel az egészből, hogy utálni kell a zsidókat, és mindenkit befenyíteni, ha "liberális". Tiszta Talibán lett némelyikből, és ha felolvasnál nekik pár sort mondjuk Horthy Miklós emlékirataiból, arra is hörögnének, hogy "liberális".
Eredmény: most aztán semmi sem állítja meg a libsi őrületet.
#15 Ahhoz, hogy válaszoljak, először tisztázni kéne, én mit értek "liberális gyermeknevelés" alatt. Vannak, akiknek már az is az, ha valaki nem veri össze minden nap a gyereket.
Liberális nevelés az, amikor elfogadjuk az összes modern mesét és dogmát, amit a "haladás" nevében elterjesztettek az elmúlt 15-20 évben, és a gyerekünknek azt mondjuk, hogy azok helyes gondolatok. Így például hogy ha akarja, eldöntheti a nemét. Ha lány, akkor nyugodtan pattanjon fel a faszkörhintára, mert akinek ez nem tetszik, az csak egy gyűlölködő incel. Kerülje a fehér embereket, és barátkozzon csupa afrikai jöttmenttel, próbálja ki nyugodtan az összes kábítószert, és persze ha felcsinálják, nem baj, majd apuka elviszi kaparásra, hát mi az. Az ilyen degenerált ideológiák csak kudarcot és boldogtalan életet hoznak. Azt értem liberális nevelés alatt, amikor ezeket normálisnak állítják be.
Jézusom. Ez nem liberális gyereknevelés. Miért gondolják egyesek azt, hogy ez a fogalom azt jelenti, mindent ráhagyunk a gyerekre, nincs semmi korlát, semmi szabály, nincs erkölcs....?
Szóval igen, ezek szerint te egy ilyen gyűlölködő incel vagy, aki máris az "elcseszett" lányokat szidod. Oké, már világos.
Sajnos én is agresszív és mentálisan beteg vagyok, pont úgy, mint az anyám, aki egész gyermekkoromban vert engem.
Csupán annyi a különbség, hogy én SOHA NEM fogok gyermeket vállalni, hogy ne tehessem azt senkivel, amit anyám tett velem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!