Rossz szülők gyerekei, ti pont olyanok vagytok mint a szüleitek?
Nem vagyok ugyanolyan, mert pontosan tudom, mit gyűlöltem a szüleimben, mit műveltek velem, és mi volt az állandó ürügy a szemétkedéseikre. Egész felnőtt életemben kínosan ügyeltem rá, hogy soha semmire ne reagáljak úgy, mint a seggfej paraszt apám vagy a hisztérika anyám.
Más kérdés, hogy nekem nincs családom. De ez egy más történet.
Van viszont egy barátom, akinek szintén igazi vérszívó, életromboló szülei voltak. Természetesen ők is meg voltak róla győződve, hogy mindig helyesen járnak el, és a legjobbat teszik a gyermeküknek, akkor is, amikor bottal verik. Ez a srác is eljött Magyarországról, és már idekint születtek a gyermekei. Ő is kínosan kerüli a szülei tempóját, és semmilyen "magyarkodást" nem tűr meg. Nem a magyar nemzeti értékeket értve ez alatt, hanem az otthoni kicsinyeskedést, irigykedést, kontrollmániát, hisztérikus viselkedést.
Persze mi szerencsések vagyunk, mert el tudtunk szakadni a "szerető családunktól" és "édes hazánktól".
Szintén ugyanolyan embernek szültem, aki hozta a a szülői ház légkörét. Egy teljes összeroppanás ébresztett rá, hogy mennyire a szüleim életét élem, az ő elvárásaik alapján, az szokásaik szerint, teljesen elnyomva. Még mindig rakom össze a darabjaimat, de már tudatosabb vagyok. Cigit leraktam, alkoholt is teljesen megszüntettem, anyámék nagy bagósok, apám régebben ivott, anyám alkalmakkor. Nagyapám alkesz volt.
Kapcsolatfüggő vagyok.
En lazado vagyok, teljesen mas vagyok mint a szuleim.
Nagyapam alkesz volt - nem ismertem
Anyam reszerol mindket nagyszulo erosen dohanyos
Anyam is dohanyzik - nem
Apam mimoza lelku - en egyaltalan nem
Anyam allandoan ordit valamin - nekem is el tud gurulni a gyogyszer, de igyekszem uralkodni magamon.
Siman behodolnak olyan rokonoknak, akik bekepzeltek es azt hiszik kulonlegesek es ugy kihasznaljak oket, ahogy akarjak - en kepes vagyok nemet mondani.
Már mint egy másokat eltipró, homofob, neonáci, agresziv, korlátolt agyú, erőszakos állat ?
Nem nem hinném. Vagy legyek én is öngyilkos mint a nagyapám.
Jó oké nem én vagyok az empátia mint szobra. De a szexuális orientációja miatt biztos nem ölnék meg senkit.
Bár apám azt mondta hogy ha leteszem az értségit megeszi a kalapját.
12-ben letettem 11 áprilisában, 6 hét kínszenvedés után a kórházban Meningitis purulenta-ban meghalt, de mondjuk Dyspnoe-ja meg 3. stádiumú Sacralis Decubitus-a is volt. Hypertonia-ja meg alapból.
Persze ő mindent tudott. Idi Amin is mindig valami hasonlót mondott.
Ja persze nekem csak egy csóró BSC-m van mit tudhatok én.
Egyébként meg Aszexuális vagyok szóval elnézést, de nem fogok szaporodni.
Tudom ez minden korlátolt agyú Turul Magyarnak sértés.
Az apámmal ellentétben szerintem mindenikek megvan a joga arra, hogy az legyen aki akar. Ezért én vele ellentétben nem szólok bele senki magánéletébe semmilyen tekintetben.
Mit eszik, szeret, nem szeret, vesz vagy nem. Nem az én dolgom.
Ragadt rám néhány motívum.
Tekintve, hogy nincs alternatíva, ezért valami reflexből jön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!