Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez alapján mennyire vagyok gáz?

Ez alapján mennyire vagyok gáz?

Figyelt kérdés
Volt egy lány akibe bele szerettem, ezért 3 év plátói kapcsolat után úgy döntöttem hogy meg látogatom. 2 évvel ezelőtt fölkeltem éjjel 3-kor és háromnegyed négykor elindultam. Kiugrottam az ablakon. December volt 4 fok, és eső, egy szál ingben voltam, egy 6 számmal kisebb női klumpába amiről lelógott a sarkam, és boka zokni. 03:54-kor jött a vonat. Háromnegyed ötkor leszáltam és 5 perc múlva jött a hév. 04:55 volt mikor letett, annyiszor néztem az órát mert ideges voltam. Oda értem a kapuhoz pár perc alatt. Bemásztam, és körbe jártam a kertet. Aztán próbáltam a telefonnal bevilágítani az ablakon, de nem láttam semmit, kopogtatni nem mertem. 05:09 volt, úgyhogy kimásztam a kerítésen. A hév hamar jött, fél hat előtt a vonat állomásra értem. 05:57-kor jött a vonat, és háromnegyed hét előtt letett. Már világosodott mire haza gyalogoltam. Mindenem vizes volt, bemásztam a kerítésen, majd az ablakon vissza a szobámba. A hőmérő nem érte el a 16 fokot sem, mert nyitva volt ugye az ablak amíg távol voltam. Vissza aludtam. Anyukám bejött reggel és észre vette a hűvöset. 9 körül fölkeltem és a nagymamám azzal fogadott hogy hallom kihűtötted megint 16 fokra a lakást. Én meg mondtam hogy 15.9-re. Erre mondta hogy az apád valagát. Aztán bevallottam mindent, és azt mondta 22 évesen hogy lehetek ilyen felelőtlen? Szóval szerintetek mennyire vagyok gázos?

2021. jan. 23. 21:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Aki kutyás kertbe illetéktelenül behatol, az potenciális öngyilkosjelöltnek tekintendő.
2021. jan. 24. 15:22
 32/38 anonim ***** válasza:
Nem csak kutyásba. Kutya nélkül is lehet, hogy előbb csapnak tarkón a kapanyéllel és csak utána kérdezik, mit akarsz.
2021. jan. 24. 16:13
 33/38 anonim ***** válasza:
22.:Nem tudod honnan veszed,hogy nem volt normális kapcsolatom.Na jó,hazudtam,tudom honnan.Onnan hogy mindenki magából indul ki.
2021. jan. 24. 16:19
 34/38 anonim ***** válasza:
Bele sem nagyon merek gondolni, mit érthet "normális kapcsolat" alatt egy ilyen beteg pszichopata állat. Megyek is és gyorsan megnézem a Psycho-t, az megnyugtat.
2021. jan. 24. 16:22
 35/38 anonim ***** válasza:
34.:Inkább A lekoptathatanlan-t (2008) nézd meg,az legalább vígjáték és aranyos is. :)
2021. jan. 24. 16:31
 36/38 A kérdező kommentje:
Inkább leszek pszichopata mint hogy a házba is bemenjek. Egyébként mondtam valakinek hogy mit érzek és kértem hogy pletykálja körbe. Úgyhogy biztos számítottak az érkezésemre mert céloztam rá burkoltan hogy kalandokra vágyom és szeretném meglátogatni. A társadalom 90%-a így gondolkodik, csak nem vállalja fel úgy mint én.
2021. jan. 24. 17:17
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez a beteg emberek képzelgése, hogy valójában mindenki olyan mint ők, csak nem vallják be.

Ezt hangoztatják a bolti tolvajok, a b🇺zik (legalábbis az, amelyik szégyelli), a gyerekmolesztálók, a rendszeresen szándékosan tilosban parkolók, a bliccelők és még sorolhatnám.

Mondanám, hogy tévedsz, az emberek nem ilyenek, de egy ilyen beteg elmét úgysem győz meg a valóság.

2021. jan. 24. 17:37
 38/38 anonim válasza:
Huh a kérdező így pár év utan se lett jonn
2021. jan. 24. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!