Ez alapján mennyire vagyok gáz?
Az ilyen lényektől int óva minden létező pszichológiai témájú könyv.
Tipikus szociopata.
Az a baj, hogy nem érted.
A kutya nem túlkapás. A kutya házőrző.
Te vagy a túlkapás.
Az a túlkapás, ha illetéktelenül behatolsz más magánterületére.
Ráadásul éjjel, sötétben.
"Btk. 221. § Magánlaksértés
Magánlaksértés
221. § (1) Aki más lakásába, egyéb helyiségébe vagy ezekhez tartozó bekerített helyre erőszakkal, fenyegetéssel vagy hivatalos eljárás színlelésével bemegy, illetve ott bent marad, vétség: 2 év." V
Nem, ez nem durva.
Az a durva, hogy 22 évesen annyi eszed sincs mint a hat éves lányomnak.
Aki mellesleg szintén rád tudja küldeni a kutyát, ha bemásznál a kertünkbe.
2 éve volt, és pont most jutott eszedbe kiírni a gyakorira...???
:-DDDD
"De arra még talán hajlandó lennék hogy kövessek valakit"
Amivel halálra ijeszted. Tipikus pszichopata. Orvos kéne neked.
"Nem az a durva hogy börtön jár, hanem az hogy fegyver, rossz szándék, és kártevés nélkül bemegy valaki"
Amikor éjjel arra ébredek, hogy morog a kutya mert valaki járkál a kertemben, nem fogok vele kérdőívet kitöltetni, hogy nyilatkozzon a szándékáról. Félek, féltem a családomat. Nem tudom, ki az, van-e fegyvere, ártó szándékkal jött-e. Nincs ráírva.
Épp ezért tartunk kutyát. Kint van a harapós kutya tábla, ha te magasról teszel az én jogaimra - például illetéktelenül behatolsz a magéntulajdonomba -, akkor semmilyen morális alapod nincs arra, hogy tőlem elvárd a te jogaidnak tiszteletben tartását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!