Lehet-e valaki kiábrándulva a szerelemből, szerelmesen? (Úgy, hogy közben jó párkapcsolatban van)
Neked valami baj van a fejeddel 3-as? :)
Az volt a kerdes lehet-e kiabrandult valaki aki szerelmes?
... erre valaszoltam:
Valoszinu tobbet varna a kapcsolattol, mint amennyit kap ... ettol meg lehet szerelmes, csak csalodott a partereben, mert tobbet varna tole.
(a jo kapcsolat felvetes zarojelben volt) ... de ha mar kinyilatkozta az illeto, hogy ki van abrandulva, az nem lehet jo kapcsolat.
Pl. szeretem a csajomat ... elmegyunk bulizni ... a lany bebaszik es hulyen viselkedik ... hiaba szeretem, csalodom benne es kicsit kiabrandulok ... ettol meg szeretem tovabb, de ott a tuske.
mit értesz a kiábrándultságon? Felszállt a rózsaszín köd? A párodban csalódtál? Vagy eleve arra gondoltál, hogy a szerelem mint olyan, örökké tart?
Mert a párodat szeretni, tisztelni fogod a későbbiekben, csak kicsit másként fogod látni a dolgot, hogy a hormonok tombolása alább hagy. Szerintem pedig ez a szerelem, nem pedig a hormonok által működtetett fellángolás.
Ha ez ami hiányzik, akkor lehet, hogy nem is szeretted, csak egy ágymelegítőt és lepedőakrobata partnert akartál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!