Hogyan tudnám legyőzni a gyávaságomat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 01:42
1/2 anonim válasza:
Hát ez attól függ... Úgy általánosan félsz dolgoktól, vagy van egy kifejezett dolog, amitől félsz? Amúgy én úgy szoktam úrrá lenni a félelmemen, hogy amit nem merek, azt már-csak-azért-is dologként próbálom megcsinálni. Az mindegy, hogy hanyadszorra sikerül, de én pl addig próbálkozom a dologgal, míg meg nem tudom csinálni. :)
2/2 anonim válasza:
Mondok egy példát. Nem szeretrek belemenni a hideg vízbe. Térdig állok benne, de így jobban fázok, mintha benne lennék. Elszánom magam, nagy levegőt veszek elszámolok háromig és belemerülök. Rettenetesen hideg, de pár másodperc és máris élvezhetem a fürdőzést. Csak el kell szánnod magad neked is, a bonyolult dolgokban is így van. Az a legrosszabb, ha egyhelyben állsz és azon gondolkodsz megmered e tenni. Ez annál is rosszabb, mintha elszaladnál. Végy egy nagy levegőt, számolj el háromig és tedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!