Mit gondoltok azokról a tinikről, akik egyediek akrnak leszni, de éppen ezzel leszne olyanok, mint a többi kis görcsös fiatal?
Remélem, értitek, mire gondolok. Idióta ruhákban járnak, idióta pózokat vesznek fel, idiótán beszélnek... Mindenhol találni belőlük - nem is keveset. De még így is váltig állítják, hogy ők egyediek és utánozhatatlanok. Közben meg lehetetlenség megkülönböztetni már a barátaitól is.
Szóval az ilyenekeről mi a véleményed?
15L
.. hamár szóba került a konversz. Egyre több a divatb*zi, hamár jobbat nem lehet rájuk mondani. Szerencsére két oldala is van ennek, de lehet csak én látom így, mert nem egy Converse cipőm van, táskával együtt (igaz, én mégsem villogok velük, pózolni sem pózolok). Osztályomban is vannak ilyen nagypofájú, magukat istennek képzelő emberek, természetesen ennek a háromnegyede pont olyan, mint a fent soroltak.
Tehát vannak a normálisabbak, meg a beképzelt lenyalthajúak, de náluk már beszédről, meg úgy egyáltalán ha közelebb kerülsz hozzájuk, már meglehet állapítani, na de velük nincs is mit kezdeni.. Az zavar a legjobban, hogy pont az ilyenek miatt lesz egyre több divatmajom, akikben lassan semmi emberiség, csak a nagymenőzés.
Szerencsére egyre több normális embert ismerek meg, szóval a remény nem veszett el, hogy igenis vannak "igazi egyedi tinik". Azt sajnálom, hogy általában külsőre már elitélik az embert, tehát engem sem egyszer néztek pont olyannak, mint a kérdésben szereplőket (nagy egyediség)... Érdekes módon, ha én segítek bárkinek, bármilyen esetben az utcán, már egyből sikerül megköszönni, és máris milyen rendes ember vagyok, stb.(tisztelet a kivételnek, aki megköszöni, és nem szokásos paraszt).. és lehet most kicsit elkanyarodtam a hozzászólással az egésztől, bocsánat, csak néha már idegesít, hogy mennyi tapló van, nem csak "tiniben"... :)
16/F
Kérdező és utolsó hozzászóló:
Pont ilyenek miatt hiszem, hogy vannak még értelmes emberek, akik jól látják ezt a "rohadt" világot. :)
Sajnos tényleg nagy divat minden buliban minimum egy csajt meegfektetni, nem értem miért ez a természetes... és ami mégnagyobb gond, hogy egyre több ilyenről tudok (ismerős, imserős ismerőse, stb)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!