Mit gondoltok azokról a tinikről, akik egyediek akrnak leszni, de éppen ezzel leszne olyanok, mint a többi kis görcsös fiatal?
Remélem, értitek, mire gondolok. Idióta ruhákban járnak, idióta pózokat vesznek fel, idiótán beszélnek... Mindenhol találni belőlük - nem is keveset. De még így is váltig állítják, hogy ők egyediek és utánozhatatlanok. Közben meg lehetetlenség megkülönböztetni már a barátaitól is.
Szóval az ilyenekeről mi a véleményed?
15L
Konzerv cipős, színes csőnadrágos vasalt hajú, idétlen csíkos napszemüveges lányokra/fiúkra gondolsz?
Nekem már nagyon elegem van belőlük... engem ezért nem szeretnek, mert nem öltözöm így, és nem beszélem a nyelvüket.
Egyébként elég abnormálisnak tartom őket, és sajnálom szegényeket, hogy még buták is mindezek mellé...
Szvsz eléggé unalmasak, hogy minden egyes kiba_szott magyar kiskamaszon ugyanaz a "kvamenő" fullcap, rózsaszín-lila csőnaci, meg szintén rózsaszín-lila kockás póló van.. a divatsportolásról ne is beszéljünk, bas.szák meg deszkáikat, 4 éve deszkázom, de már a kedvem elmegy a sok divatköcsögtől.. két éve még leszólták a DC cipőm..
14/F, aki hamarosan már kék hajjal fog járkálni
Enyhén szólva elírtam a kérdést, nem tudom, hol járt az eszem. :)
Helyesen: mit gondoltok azokról a tinikről, akik egyediek akarnak lenni, de éppen ezzel lesznek olyanok, mint a többi kis görcsös fiatal? :D
Amúgy igen, pont azokra gondolok. Engem is kiközösítettek, de még mindig jobb, mintha én is egy lennék közülük.
Hát,ki tudja,hogy néhány év múlva mi lesz a divat!Szóval bármi lehetséges a divat terén.
Én nem érzem magam tucatterméknek,olyan cuccokat hordok,ami tetszik.
Dehogy mit gondolok az emberi tucattermékekről?Legyenek csak azok,élvezzék az életüket,egészségükre..
..az én életem azaz én életem,nem szólhat bele senki sem,és elvárom,hogy ne szóljon bele senki sem.Most akkor ha én ezt elvárom,mi jogon szólom le az ő kis divatjukat?:/ semmilyen jogon.
Felesleges rászokni, mert legkésőbb 18-19 éves korukban csak megjön már az eszük... Onnantól meg megitn ruhatár csere stb... sok macera :D
Gondolj bele, milyen jó lesz, bekerülsz egy helyre ahol a többi ilyen konzervos faszit lenézik, és te leszel az egyetlen normális =)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!