Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért szekál ezzel az egyik...

Miért szekál ezzel az egyik haverom?

Figyelt kérdés
Gyakran azt hozza fel, hogy lány ismerőseink sokszor mondták neki, hogy ő jóképű míg rám nem. Azt is mondogatja, hogy ronda vagyok.
2010. aug. 14. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sya! azt írtad h nem tudod őt elkerülni, mert nincs más haveri társaságod...szerintem egy olyan emberrel lenni, aki nem ért meg, és még szemét is veled majdnem olyan mintha egyedül lennél...És amúgy meg nem kell hallgatni az ilyen nagyképű senkikre, mert a végén már nem fogsz magadban semmi jót találni és elhiszed h neki van igaza, ha valamit beszól...
2010. aug. 23. 13:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Az utolsó két válaszoló fején találta a szöget. Már ki vagyok túrva a haveri körből, egyáltalán nem találok magamban jó tulajdonságot. Eljutottam ezekhez a pontokhoz. Mostanában inkább egyedül vagyok otthon.
2010. aug. 23. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Irigy. Hidd el:D

Csak arra vigyázz, hogy nehogy összeverekedjetek előbb-utóbb. (Tapasztalat-hosszú lenne elmagyaráznom miért) Egyébként remélem nem baj, hogy írtam. Nem okoskodni akartam...

2010. aug. 24. 00:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Keress uj haverokat, amugy ha tenyleg jol nez ki es azzal szekal h te meg neeeeeem. Hat eleg szanalmas, az ilyen emberek tudjak (tudatalatt) h mekkora szarok es azert szekalnak mert meg kell h erositsek magukban h valamiben jobbak. Ne band a tarsasagot sem: buta birkak .Ha mar nem vagy kepben majd masra szall ra. Keress uj embereket akikkel jol kijosz. sracoknal nem az szamit h milyen jol neznek ki hanem h jo fej, kiegyensulyozott realis szemelyiseg. Most meg fiatal vagy es az ilyen felszines dolgok nagy jelentoseggel birnak de majd meglatod nem ez szamit. A lenyeg: bizz magadban.

21/N

2011. nov. 26. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:
a fiúnak egy p.cs vagy\és irigy rád . ötleteim :1 ne hagyd hogy kitúrjon ! 2 szólj be neki te is de ne ilyet hogy csúnyább vagy hanem valamit am neki nagyon fog fájni ~bár lehet hogy ez csak a rib_nc csatáknál jön be :S de azért sok sikert :P
2011. dec. 16. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Te meg egy értékes ember vagy, nem egy nagyképű majom... Ne foglalkozz vele, lesz majd olyan lány, akinek kedves fiú kell, nem a tömeg kedvence... Lehet, hogy ő megkaphat minden lányt, de pár év múlva mire fog emlékezni? Hogy megdugta a fél sulit? És te? Volt egy barátnőd, akit nagyon szerettél..:) Ne kezdeményezz vele beszélgetést, mondd nyugodtan, hogy nem vagy rá kíváncsi, hátha észreveszi magát...
2011. dec. 16. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!