Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért szekál ezzel az egyik...

Miért szekál ezzel az egyik haverom?

Figyelt kérdés
Gyakran azt hozza fel, hogy lány ismerőseink sokszor mondták neki, hogy ő jóképű míg rám nem. Azt is mondogatja, hogy ronda vagyok.
2010. aug. 14. 18:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen nem is barát...
2010. aug. 14. 18:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a p*csába!Milyen haver az ilyen?Lehet hogy irigykedik.

Szerinted jól nézel ki??Az a lényeg.

2010. aug. 14. 18:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

mondd meg neki, hogy b.kaphatja

na nem, azt mondd neki, hogy rosszul esik neked, meg nem is kéne vele barátkoznod, ez nem szép tőle

én azt mondom, hogy hülye emberekkel ne barátkozzunk, talán ezért is nincsen sok barátom, na de ez mind1 is, meg kell találni azt a valakit akivel tényleg mindent megbeszélhetsz és valószínűleg ő nem az a valaki

2010. aug. 14. 18:27
 4/16 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék. Nem tartom a barátomnak és ő se engem. Csak haverok vagyunk. A kettő között van különbség.

Szerintem ő nem néz ki jól. Magamról meg nem tudok objektív véleményt mondani.

2010. aug. 14. 18:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
havernak se mondható.
2010. aug. 14. 18:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
haverokra ne hallgass, csak a barátokra, az igazi barátokra és egyébként is az a fontos, hogy te mit gondolsz magadról
2010. aug. 14. 18:36
 7/16 A kérdező kommentje:

Sajnos van pár dolog, ami alátámasztja az állítását. :S

1. Sikertelen vagyok a lányoknál. Nem volt barátnőm.

2. A legtöbb azt szokta mondani, hogy nem vagyok az esete és így ráznak le.

3. Folyton visszautasítanak.

2010. aug. 14. 18:41
 8/16 anonim ***** válasza:

ettől függetlenül lesz olyan lány aki érted lesz oda és nem a haverodért. lehet h körülötte több csaj van, de nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség. te is fogsz találni olyan lányt, aki igazán fog szeretni. és akkor mit számít mit mond a többség.

mellesleg elég gáz h ezzel "nyugtatja magát" h ő jobb pasi, mint te. rá is lehetne mondani ugyanezt. ízlések és pofonok.

2010. aug. 14. 18:56
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom kerülni a társaságát. Nincs másik haveri köröm.
2010. aug. 22. 22:24
 10/16 anonim ***** válasza:

egy állas,aztán helyreáll!

amíg ezt nem csinálod meg,addig úgyis szekálni fog tovább,aztán a végére kitúr a társaságból is.

De te tod

2010. aug. 23. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!