Miért sírok folyton mikor most teljesült egy vágyam?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és folyton sírok.Betegesen hülye vagyok.Mivel ha meglátom a kedvenc színszem képét elkezdek sírni és az mondogatom hogy hiányzik és hogy szeretem meg hogy miért nem ismerem.Annyira hülye vagyok.Mi történik velem?Segítsetek2010. aug. 13. 18:02
2/4 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, nem vagy hülye, ezen túl kell esni.
3/4 anonim válasza:
Ne nézz olyan filmeket amiben benne van, ne nézegesd google-n a képét mert függővé fogsz válni, és a végén már csak ez lesz az egész gondolatod. sztem pár hét és már nem is fog érdekelni. Ha már nem sirsz miatta akkor ujra kezdd el nézni a filmjeit, de ha rám hallgatsz akkor soha ne nézz utána neten meg ne nézegesd a képeit. Úgysem fogsz vele soha találkozni, nem fogod megismerni, úgyh törődj bele. Ha erre rájösz, akkor már nem is fog érdekelni a dolog:) remélem segítettem:)
4/4 anonim válasza:
12 évesen ez normális. velem is ez volt...mindenen össze-vissza bőgtem magam, ha kellett, ha nem, és én még féltem is egyedül lenni a házba, pedig előtte (és már most is) imádok itthon lenni egy kicsit egyedül. Nyugi, max. 1-2 évig fog eltartani, jobb esetben hetek, hónapok alatt "elmúlik"ez a sírhatnék, és biztosíthatlak, hogy a 12 évesek 80% átesett ezen. ;) szóval nyugi :)
remélem tudtam segíteni (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!