Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 16 éves fiú vagyok és az van...

16 éves fiú vagyok és az van hogy miért van az hogy a lányokat szeretem, de nem áll fel a farkam rájuk, inkább fiúkra áll fel, de én a lányokat szeretem úgy érzem most akkor mi van?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mi van most? Most mi vagyok akkor? Félek ha egy lánnyal szexre jut a helyzet nem áll fel. A válaszokat írjatok le ide és privatba, köszi
2021. jan. 1. 23:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%
Most úgy őszintén, te milyen alapon irkálsz ilyeneket? Az ilyeneket nem lehet törölni?! Semmi ismereted nincs a kerdezőről, de egy mondatból meg tudod mondani a szexuális beállítottságát. Nagyon veszelyes amit csinálsz. Tanácsot kert nem szexuális orientációról való (téves igazolást) "igazolást". Hülyeségeket ne irkáljatok már könyörgöm... cska azért mert 40es faszik vagytok, vagy mert páran hallottatok ilyen sztorit.
2021. jan. 2. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Kinek a fenekét nézed meg inkább? Fiú vagy lány?

És hogy érted, hogy fiúkra áll fel? Mikor?

2021. jan. 3. 22:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát inkább lány fenekét szoktam nézni az nagyon jól néz ki mikor szép kerek
2021. jan. 4. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!