Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves inkább lányokat kedvelő biszexuális fiatal hölgy keres hasonló lányokat ismerkedés céljából. Nincs kedved küldeni egy üzit?
Az ország minden tájáról keresek beszélgető partnereket. De vágyom igazi kapcsolatra is ezért Heves megye és környező megyéi illetve budapesten élő lányok leveleit kifejezetten várom. :)
Nem volt jobb ötletem, gondoltam írok ide is.
Mint írtam 16 éves vagyok, biológusnak készülök. Igazi okostojásnak tűnhet, de a barátaim szerint "annyira" nem vagyok az. Imádom a természetet ezért gyakran járok túrázni. Ha valami megtetszik nem hagyom abba egyhamar. Ez igaz a táncra (néptánc, 8 éve) és az olvasásra (tegnap vettem ki egyet és az 500. oldalnál járok). Ezen kívül szeretek gördeszkázni és úszni.
Tagja vagyok a sulim lány focicsapatának, de be akarnak szervezni a kosárba is.
Sokkal többet tudnék meg mesélni, mert imádok magamról beszélni ami az egyik nem éppen legjobb tulajdonságom. :D
Írj egy privátot itt gyk-n ha egy kicsit is érdekellek, maximum egy beszélgetést kell rám pazarolnod.
Ha megkérhetlek küldj egy facebook linket is ha regisztrálva vagy, mert sokkal jobban szeretem azt használni. Lehet hogy nagy kérés, de légyszíves bízz meg bennem ennyire.
Millió puszi xoxo
Nem az xoxo-n vagyok fennakadva.
Csak ez az "imádok magamról beszélni", meg olyan túlzással beszélsz magadról, hogy már elment a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!