Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még értelme az életemnek?

Van még értelme az életemnek?

Figyelt kérdés
Barátnőm dobott (nemtudom miért) nincs spermám, nem lehet majd gyerekem se (voltam urológián), depressziós vagyok, önbizalomhiányban szenvedek
2010. aug. 13. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Jön majd egy másik lány, örökbe attól még fogadhatsz. A többi meg csak felfogás kérdése. Szed össze maga, igen is sok értelme van.
2010. aug. 13. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi a probléma (tudom, hogy ez sem kevés), akkor van.
2010. aug. 13. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha ez komoly kérdés,van.Egy rakás nő van,aki nem akar gyereket.Emiatt vagy depressziós?
2010. aug. 13. 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:

ha te szeretnél saját gyereket, akkor.. nem tudom. ha a nő szeretne te meg nem (örökbefogadni se), akkor keress másik nőt. ha pedig egyikőtök se akar akkor nem akkora probléma.

egyébként hidd el, ettől még lehet szép az életed.

2010. aug. 13. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
ha azért dobtak mert nem lehet gyereked keress olyan nőt aki nem szeretne gyereket
2010. aug. 13. 14:08
 6/9 anonim ***** válasza:
örülj neki h nincs. cseréljünk ;)
2010. aug. 13. 14:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát légióban még talán hasznomat tudnák venni, mert fegyverrel pontosan tudok lőni, vagy nemtom mi legyen :(
2010. aug. 13. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát jo lenne kiderítened miért hagyott ott a barátnőd, a másik ügy kicsit nehezebb mert biztos nehéz bele gondolni de biztos, hogy már soha nem lehet? Egyébként szerintem az örökbefogadás nem olyan szörnyű dolog főleg manapaság, és ha tényleg majd valaki szeretni fog akkor nem hagy ott emiatt és remélem minden rendbe lesz majd és fel tudod fogni vidáman a dolgokat, bár tudom nehéz az ilyen de csak magadra számíthatsz hiába mond majd bárki bármit, hogy mit kéne tenned csak te döntöd el h akarod vagy sem....
2010. aug. 13. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Van!!!!

Lesz majd új barátnőd, gyereket majd örökbefogadsz, a depresszóval meg szépen felkeresel egy pszichológust. Kezdd a pszichológussal, ha már lesz több önbizalmad akkor jöhet az új kapcsolat és így szépen sorban.

Gondolj azokra akik fogyatékosak vagy az utcán élnek. Már is nagyobb kedved lesz az élethez. Sok sikert, és soha ne add fel! Puszillak

2010. aug. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!