Blokkolok ha ismeretlennel kell beszélnem mi a megoldás erre?
Előre begyakorolt sablonmondatok kellenek. Lánynak: "tetszik a mosolyod, feldobtad vele a napom", "ismeretlennek: olyan szép idő van ma"
Kb. bármilyen sületlenség, a lényeg, hogy automatikusan jöjjön, és akkor nem azon fogsz agyalni, hogy DE MIT mondjál.
Sokkal jobban tudsz figyelni önmagadra, a természetességre, magára a szituációra.
Alapvetően az egészet nem kell túlgondolni. Emberek vagyunk, mindannyiunknak vannak hibái és korlátai. Dolgok, amik jobban mennek, és más dolgok, amik kevésbé.
Amikor rájöttem, hogy mások is legalább annyi kihívással küszködnek az életben, mint jómagam, az szárnyakat adott. Már nem akartam rejtegetni a hiányosságaimat, és tökéletesnek mutatni magamat. Nem féltem attól, hogy megítélnek emiatt.
És általában észre sem veszi senki, annyira el van foglalva saját magával. Még dadogva is nagyobb "hőstett" megszólítani egy ismeretlent, mint nem dadogva azon agyalni, hogy miért nem mered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!