Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan jöjjek rá arra, hogy...

Hogyan jöjjek rá arra, hogy miket szeretek?

Figyelt kérdés
Hasznos dolgokat kérnék amikkel jól el tudom tölteni az időmet. Eddig volt egy lány akivel eddig kitöltöttem a szabad időmet, de ez már sajnos nem lehetséges. Ezért szeretném ezt az időt massal kitolteni

2020. dec. 25. 23:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha gondolod megpróbálhatsz olvasni,festegetni,sportolni,társasozni az olyen modernebb játékokkal,amikor jó idő van ki is mehetsz, lógj a haverjaiddal,járjatok egymáshoz meg ilyesmi.Csak gondoltam írok pár lehetőséget😅
2020. dec. 26. 11:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Ötletelj, és azt válaszd ki amit a legmenőbbnek tartasz és a legizgalmasabbnak tartanád ha te is művelnéd. Lehet, hogy 10-20%-a olyan lesz ami egyáltalán nem megvalósítható... MOST MÉG! Arra ezek is jók hogy videókat nézz, utánuk olvass stb... a maradék ötletek közül meg simán választhatsz egy olyat amit ki is tudsz tanulni és ha jobb idő lesz plusz nem lesz karantén el is kezdheted.
2020. dec. 30. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!