Hogyan jöjjek rá arra, hogy miket szeretek?
Figyelt kérdés
Hasznos dolgokat kérnék amikkel jól el tudom tölteni az időmet. Eddig volt egy lány akivel eddig kitöltöttem a szabad időmet, de ez már sajnos nem lehetséges. Ezért szeretném ezt az időt massal kitolteni2020. dec. 25. 23:35
1/2 anonim válasza:
Ha gondolod megpróbálhatsz olvasni,festegetni,sportolni,társasozni az olyen modernebb játékokkal,amikor jó idő van ki is mehetsz, lógj a haverjaiddal,járjatok egymáshoz meg ilyesmi.Csak gondoltam írok pár lehetőséget😅
2/2 anonim válasza:
Ötletelj, és azt válaszd ki amit a legmenőbbnek tartasz és a legizgalmasabbnak tartanád ha te is művelnéd. Lehet, hogy 10-20%-a olyan lesz ami egyáltalán nem megvalósítható... MOST MÉG! Arra ezek is jók hogy videókat nézz, utánuk olvass stb... a maradék ötletek közül meg simán választhatsz egy olyat amit ki is tudsz tanulni és ha jobb idő lesz plusz nem lesz karantén el is kezdheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!