A homoszexualitás gyógyítható?
Figyelt kérdés
Kb. 14 éves korom óta homoszexuálisnak tartom magam, de érzem hogy ez nem normális és változtatni szeretnek rajta, most 19 vagyok.2020. dec. 12. 15:05
12/18 mucsaröcsöge válasza:
Én Leszbikus vagyok. Mikor rá jöttem mi a "nem stimmel", 18 éves korom alatt 3x akartam öngyilkos lenni. Egyszer sem sikerült később rá jöttem értelme sem volt. És a nők is imádnak :D még a heterok is azt mondják "ha pasi lennél tuti meg erőszakolnálak!!". Olvass a témában sokat és nézz YouTuben videokat. Sokat segít :)
13/18 anonim válasza:
Elvileg ez egy degeneratív elváltozás de nem gyógyítható. Az emberek szeretnek ezt-azt és ezek közül nem biztos h minden normális. Az emberiség szennyese olyan hatalmas lehet hogy a tied légypiszok mellette...
Arra figyelj h másoknak és magadnak se árts! Fogadd el magad mert ahogy Faludy is mondta: "Természet ellen lázadni nem lehet!"
Sok homokos él diszkrét homi életet és boldog, beilleszkedett, értékes része a közösségének, nem gyötri magát feleslegesen és nem csinál nagyobb ügyet a szexualitásából mint amekkorát kéne.
Gyakorold mások elfogadását és magadat is el fogod fogadni!
14/18 anonim válasza:
#13as félig sikerült jót mondanod, de a megfogalmazásod, szóhasználatod egyáltalán nem elfogadható.
15/18 anonim válasza:
14.
Mi nem elfogadható ezen? Szerintem egy egy kifejezést nem kell diszkriminálni ha helyén való.
16/18 anonim válasza:
Hátha így ki kell emelni, akkor a HOMI, HOMOKOS szavak használata, továbbá te is felhozod a 'diszkrét életmódot' amivel azt tévképzeted erősíted, hogy a melegek "túltolják" a szexualitásukat s annak ügyét. Itt nem az csinál nagy ügyet a homoszexualitásból aki az, hanem aki ez alapján elnyom, kirekeszt, diszkriminál.
17/18 anonim válasza:
A homi és a homokos szavakkal nincs semmi baj. Nem azt mondtam h buz1. Bár még az is helyes lenne mert abban sincs semmi. Elég elvakult és totalitárius gondolkodás amikor már kifejezéseket diszkriminálunk.
18/18 anonim válasza:
Nem driszkiminációról van szó, hanem melegként engem ne hívj így. Van sertő, lenéző felhangja, ennek tudatában nem tartom elfogadhatónak. Ha magadat így hívnád, az meg nem érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!