A homoszexualitás gyógyítható?
igen, 5 jó tanács: pszichológussal beszélj. Lehet segíteni, nincs genetikai alapja.
Köszönöm az eddigi tanácsokat!! :)
Nagyon sok olyan videót láttam ahol "ex"homoszexuálisok számolnak be arról hogy győzték le a homoszexualitást okozó "démont" és hogy így találták meg önmagukat Jézus segítségével..
Kedves kérdező, el kell ,hogy szomorítsalak, de ilyen nincs. Ne a negatív, buta, tanulatlan emberek nézőpontjának adj igazat. Jól jegyezd meg az életben, hogy aki basztat téged, meg akar változtatni, az saját magával sincs kibélkülve. Irigy, szegény , csúnya(mármint ezt gondolja magáról), stb. Ezek másokon vezetik le a komplexusaikat. Minden 4. magyar depressziós. A depresszió az mentális betegség, és kezelhető. Mint a függőségek (szexmánia stb). Tekintheted ide a homiságot is, ha annyira akarod, de nem attól vagy bolodogtalan, mert homi vagy, hanem mert a társadalom beléd erőszakolja, hogy az rossz dolog, miközben nem az. Ez ugyan olyan kb, mint mikor a nőkre ráerőszakolják, hogy szüljön gyereket, miközben nem akar. Amíg valaki nem érzi magát készen pl az anyaságra, arra nem szabad ráerőltetni, hogy szüljön. A gyerek is megsínyli az ilyen dologkat. Rengeteg ilyen ember van, és csodálkozunk, hogy depiország ez a szarkupac. :D https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Ebben a kérdéseben kifejtettem Jézusról dolgokat meg stb, bár igaz, hogy semmi köze nem volt a kérdéshez, de attól még ez az igazság. 4-es,7-es,9-es válasz itt az enyém. Tanulj belőle. Boldogsághoz mentális egészség kell, nem pedig más. Azoknak a tanácsát fogadd meg, akik segíteni akarnak neked, aki ártani, azt meg engedd el. Szakemberhez fordulj, majd ő levezeti neked a dolgokat, hogy hogyan tanulj meg együtt élni dolgokkal.
5-ös voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!