Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez butaságnak hangozhat de...

Ez butaságnak hangozhat de komoly! Ti mit gondoltok? Lent az indoklás.

Figyelt kérdés
Egy olyan lány vagyok, aki nagyon elégedetlen a lakhelyével. A városomra gondolok. Hihetetlenül utálom, már szinte az utca kövezetét is el tudnám mondani mindennek. Viszont nagyon vonz egy másik város. Azt pedig IMÁDOM. Bármit megteszek, hogy néha eljuthassak oda. A barátaim szerint ez már szinte beteges, ti mit gondoltok?
2010. aug. 11. 23:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hű, én meg ponthogy szeretem Fótot, bár nem ismerek túl sok embert. :)

Szerintem amúgy normális dolog amit érzel.

2010. aug. 12. 10:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát itt eddig mindenki utálja Bp-t? :( Én szeretek itt élni :) Nem ott a Váci utca környékén egy kis koszos garzonban, hanem kicsit messzebb a város zajától. Szép kertes házban a családommal és a kutyáimmal :D
2010. aug. 12. 12:04
 13/15 anonim válasza:
Én is gyűlölöm ezt a helyet,ahol élek:Józsefváros...Alig várom,hogy elköltözhessek innen a pici fiammal!!!!!!!!!!
2010. aug. 12. 12:15
 14/15 anonim ***** válasza:
én meg a falut gyűlölöm ahol élek egyszerüen mikor már hazafelé megyek már legszivesebben megint visszafordulnék bezzeg anyámékat ki se lehet robbantani nem tudom meddig fog ez menni de meghalooookk
2010. aug. 12. 16:41
 15/15 Alastor22 ***** válasza:

Meg tudlak érteni. Egerszegben csak az a jó, hogy nyugis, mert nincs itt semmi. Városnak titulált falu.

Gyanítom te pont ezért rühelled.

Nos, tényleg nagy a pangás és ami még szebbé teszi a dolgot: Az egyetlen munkalehetőség a Flextronix...

Itt mind mennyit tanul az ember, ez van.

Az ok járnak jó akik elhúztak főiskolára/egyetemre/dolgozni más városokba.

Én is így tennék, de különböző okok miatt egyelőre lehetetlen.

2010. aug. 13. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!