Hogyan éritek el a céljaitok?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,milyen módszerrel,módon éritek el a célotokat?
Hogyan kezdjem el? Jegyzeteljek,tervezzek vagy csak csináljam?
Az nem tudom micsoda, de a korábbi feladatokat mindenképpen csekkold:
Ha egy témában elakadsz, annak olvass utána. Gyakorolj. Ha elrontod a feladatot, akkor nézd meg, hogy miért rontottad el.
Na, én már elrontottam egyszer egy ilyen felvételit.
Bekerültem egy nagyon rossz hatosztályos gimnáziumba, de kettő év múlva újra megpróbáltam és szerencsére felvettek egy nagyon jó helyre! (=
Az sokat segít, ha jársz felvételi előkészítőre.
Megtalálod az előző évek feladatait és a megoldásaikat is az interneten.
Nézd át a fontosabb szabályokat a tankönyveidben, például hogy hogyan kell törtet törttel szorozni, stb.
Általában úgy szokott lenni, hogy az egyik évben a matek a nehezebb és a magyar az egyszerűbb, a másik évben pedig fordítva.
Amikor írod a feladatlapot, nagyon figyelj oda arra, hogy hogyan osztod be az IDŐdet!
Én is ott rontottam el az első felvételimet...
Tollbamondásnál viszont nem kell aggódnod, ott mindig megvárják a leglassabban író tanulót is.
A magyar és a matek feladatsor megoldása között lesz szünet, a magyarral fogtok kezdeni.
Minél több iskolát és minél több tagozatot jelöltök meg, annál nagyobb az esélye, hogy felvesznek valamelyik megjelölt helyre.
Sok sikert kívánok Neked! (=
Ne aggódj, NEM fogod úgy végezni, mint én elsőre! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!