Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan ciki, hogy úgy élek...

Olyan ciki, hogy úgy élek mint a 60-as években, miért vagyok ilyen? 16/L

Figyelt kérdés
Egész nyáron ki sem megyek a hátból csak felmosok a teraszon, meg össze szedem az udvaron a szemetet. Állandóan anyukámmal ülök a szobában, és segítek neki. Soha nem voltak igazi barátaim, és nem jártam még senkivel soha nem csókolóztam. Discoba 1x se voltam, mert fölöslegesen mennék csak unatkoznék. Ha vki járni akar velem, hozzá teszem azt is teccik még is azt mondom, hogy nem,mert vhogy még 16 évesen jobban szeretek anyukámmal lenni.Anyukám azt mondta, hogy ilyen korban ez már nem egészséges, meg hogy majd elfog menni a kamasz korom. De én vhogy szeretnék változtatni, de változni nem tudok.
2010. aug. 11. 18:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ráérsz még. 18-ra túl leszel az elsőkön, mivel még sokat fogsz addig változni. (16 évesen én is azt hittem, hogy nem így lesz, de a gimi utsó éve sok mindenen változtatott :))
2010. aug. 14. 19:05
 12/12 anonim válasza:

Szia! Hol laksz?

Írj privátban nyugodtan!

2010. aug. 16. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!