Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan ciki, hogy úgy élek...

Olyan ciki, hogy úgy élek mint a 60-as években, miért vagyok ilyen? 16/L

Figyelt kérdés
Egész nyáron ki sem megyek a hátból csak felmosok a teraszon, meg össze szedem az udvaron a szemetet. Állandóan anyukámmal ülök a szobában, és segítek neki. Soha nem voltak igazi barátaim, és nem jártam még senkivel soha nem csókolóztam. Discoba 1x se voltam, mert fölöslegesen mennék csak unatkoznék. Ha vki járni akar velem, hozzá teszem azt is teccik még is azt mondom, hogy nem,mert vhogy még 16 évesen jobban szeretek anyukámmal lenni.Anyukám azt mondta, hogy ilyen korban ez már nem egészséges, meg hogy majd elfog menni a kamasz korom. De én vhogy szeretnék változtatni, de változni nem tudok.
2010. aug. 11. 18:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Soká érsz egy kicsit...ennyi a probléma...kell neked egy fiú,ő majd segít kimozditani otthonról...
2010. aug. 11. 18:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze a 60-as évekhez, a 30-as években is voltak ilyen lányok a 90-es években is és a mai napig is (lásd te) Ez emberfüggő.
2010. aug. 11. 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs veled. Ráérsz még fiúzni.
2010. aug. 11. 18:31
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Járj ki haverokkal hülyülni meg ilyenek...ez segít egy kicsit...ha meg bejön egy pasi akinek te is bejössz akkor ismerkedjetek meg...abból baj még nem lehet sőt anyukád is megértené sőt szerintem tanácsolná is:)
2010. aug. 11. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Írhatsz a szeretszvagynem@gmail.com e-mail címemre. :)

Nekem sincs sok barátom, de ha nincs kivel lennem, akkor is: lemegyek kerékpározni, futni, úszni (ezek egyébként is inkább magányos sportok); vagy sétálni és közben fotózni, vagy sétálni és közben zenét hallgatni.

Ezen kívül azért fűzögetem az embereket, és néha van kivel találkoznom. Megyünk Mekibe, vagy sétálunk egy parkban, általában ez a 2 szokott lenni velük.

A diszkó... Na arról megvan a véleményem. Diszkó nélkül is lehet élvezni az életet, de a többit privátban, már ha írsz nekem! :)

Este leszek, valószínűleg. :)

Addig is: az lenne a legfontosabb, hogy legalább kimozdulj! Aztán a barátkozás. :)

17/L

2010. aug. 12. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:
ha akarod, akkor beszélgethetünk, amúgy is unatkozom.
2010. aug. 13. 20:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem korstílus, egyszerűen csak zárkózott vagy.

De nem baj, nem kell az életet habzsolni. Én már tudom.

A Te korodban engemet is frusztrált, hogyha nem mentem minden hétvégén moziba, buliba stb. Idővel átértékelődik.

2010. aug. 13. 20:25
 8/12 anonim ***** válasza:
20:25 vagy csak beletörődtél
2010. aug. 13. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Utolsó:vagy csak Te vagy csőlátású bunkó...
2010. aug. 13. 20:37
 10/12 anonim ***** válasza:
20:37 Vagy nem. Azt hiszem ezt sosem tudjuk már meg.
2010. aug. 13. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!