Tényleg fura vagyok?
A távoktatás miatt felszabadult időben unalomból megtanultam a logaritmust (középszinten) és a következő tervem a másodfokú egyenlet. Egyik barátnőm szerint nem vagyok normális. Ti mit gondoltok?
(10.-es vagyok, matekszakra készülök.)
Akkor viszont pont normális vagy, és nagyon jó, hogy megnézed.
A barátnőd nyilván humán érdeklődésű. Ő meg regényt olvas, nem?
"A barátnőd nyilván humán érdeklődésű. Ő meg regényt olvas, nem?"
Nagyon nem mondanám humán érdeklődésűnek. Olvas valamennyit, de én sokkal többet. Azt tartja furának, hogy magamtól tanulok valamit, nem kifejezetten a matek részét.
Egyébként orvosira akar majd menni.
Mihez viszonyítunk? Emiatt utálom a "normális" és "nem normális" fogalmakat, mert nincs meghatározva egy viszonyítási alap. Én azt szoktam mondani, hogy minden addig normális, amíg az ember jól érzi magát benne, és azzal se magát, sem a környezetét nem veszélyezteti. :)
Amúgy 11.-es vagyok, és december eleje óta minden héten 2x álmodom azzal a témával, amit te most magadtól megtanultál. És én is éreztem már, hogy nem vagyok normális, de aztán rájöttem, hogy nincs olyan, hogy normális. ^^
Egyébként nagyon büszke vagyok rád emiatt, hogy magadtól megtanultad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!