Tényleg fura vagyok?

Figyelt kérdés

A távoktatás miatt felszabadult időben unalomból megtanultam a logaritmust (középszinten) és a következő tervem a másodfokú egyenlet. Egyik barátnőm szerint nem vagyok normális. Ti mit gondoltok?

(10.-es vagyok, matekszakra készülök.)

2020. dec. 1. 20:05
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
25 szavazat
 1/8 anonim válasza:
86%
A kérdés a fura.Miért ne érdekelhetne a matek?
2020. dec. 1. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
A másodfokú egyenlet 10. osztályos anyag. Szerintem már tanították z idén.
2020. dec. 1. 20:08
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 le vagyunk maradva, előző tanárunk eltűnt tavalyi távoktatás idején, ezért a 9.-es tananyaggal kezdtünk idén. Szerintem kb. januárra fogunk eljutni a másodfokú egyenlethez.
2020. dec. 1. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Akkor viszont pont normális vagy, és nagyon jó, hogy megnézed.

A barátnőd nyilván humán érdeklődésű. Ő meg regényt olvas, nem?

2020. dec. 2. 01:13
 5/8 A kérdező kommentje:

"A barátnőd nyilván humán érdeklődésű. Ő meg regényt olvas, nem?"

Nagyon nem mondanám humán érdeklődésűnek. Olvas valamennyit, de én sokkal többet. Azt tartja furának, hogy magamtól tanulok valamit, nem kifejezetten a matek részét.

Egyébként orvosira akar majd menni.

2020. dec. 2. 06:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy ott 2 perc alatt meg fog őrülni, ha addig nem tanul meg magától tanulni. Sokat. Nagyon sokat.
2020. dec. 2. 08:15
 7/8 anonim válasza:
Nem vagy fura a korona alatt mindenki csinált fura dolgokat.Ez meg csak a javadra válhat.
2020. dec. 18. 13:27
 8/8 anonim ***** válasza:
57%

Mihez viszonyítunk? Emiatt utálom a "normális" és "nem normális" fogalmakat, mert nincs meghatározva egy viszonyítási alap. Én azt szoktam mondani, hogy minden addig normális, amíg az ember jól érzi magát benne, és azzal se magát, sem a környezetét nem veszélyezteti. :)

Amúgy 11.-es vagyok, és december eleje óta minden héten 2x álmodom azzal a témával, amit te most magadtól megtanultál. És én is éreztem már, hogy nem vagyok normális, de aztán rájöttem, hogy nincs olyan, hogy normális. ^^

Egyébként nagyon büszke vagyok rád emiatt, hogy magadtól megtanultad. :)

2021. jan. 7. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!