Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztél már ilyet, vagy ilyen...

Éreztél már ilyet, vagy ilyen egyáltalán létezhet?

Figyelt kérdés

Tegyük fel elképzelsz magadnak valakit. Mindenféle tulajdonsággal, ami Neked szimpatikus. Talán nevet is adhatsz neki. Az élet eléd hozza.

Egy idő után azonban azt veszed észre, hogy a gondolataid is rajta keresztül nyilvánulnak meg. Pl: Ma azt gondolom, hogy elmegyek az állatkertbe. De sajnos nem sikerül valamiért. Másnap pedig megtudod, hogy ő volt állatkertben stb. vagy elképzeled hogy megsütöd azt a receptet, amit kinéztél az interneten, nem csinálod meg, mert éppen fontos dolgod van. Erre ő másnap újságolja, hogy sütött éppen pont olyat.

Tehát elvileg ilyenekre gondolok. Hogy Te elképzeled, valamiért pont nem sikerül, de aztán később megtudod, hogy ez a valaki meg pont megcsinálta helyetted.

Ráadásul mondom ezt úgy, hogy nagyon sokat gondoltam arra, hogy legyen egy ilyen ismerősöm. Minden tulajdonsága és még a neve is passzol ahhoz, amit én "kívántam" magamnak. Viszont már a gondolatnyi terveim is nála valósulnak meg. :|

Tudom hülyeségnek hangzik meg minden, de azt hiszem, hogy egy "szörnyet" képzeltem el magamnak. :|

2010. aug. 11. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Sya! huh, ez azért elég ijesztő...Képzeld azt, h ezentúl nem a közeledben él:) akkor is megfogja csinálni, amit te valamiért nem tudtál, de legalább te se fogsz róla tudni:)...

Amúgy tényleg nagyon fura...ennyi véletlen már kicsit gyanús...nem szivesen lennék a helyedben, már bocsi...

2010. aug. 11. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:

:O Hát én még ilyet nem éreztem :D

Olyat igen, hogy elképzeltem egy pasit, aki nekem nagyon szimpatikus lenne, meg is lett, csak mellé 1-2 rossz tulajdonsással, ami elfogadható és nem is zavart. :D De hogy a nevét is elképzeljem, meg stb, az eszembe se jutott. :D És nemtudom, létezhet e ilyen...max véletlen.Én hiszek is, meg nem is a véletlenekben...:/

2010. aug. 11. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Jesszum pepi!O.O :D
2010. aug. 11. 15:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Áh, mindig csak az volt előttem, hogy itt legyen, akit elképzeltem. Az elején ténylegtökreboldogvoltam....

Most pedig azt érzem, hogy minden gondolatomat megcsinálja. :|

2010. aug. 11. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
ez a valami okkal jött. nézz magadba, van olyan dolog ami nem enged téged szabadulni a múlttól?
2010. aug. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!