Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lett ma velem? Miért...

Mi lett ma velem? Miért voltam 'bunkó'?

Figyelt kérdés

Ma jött hozzánk egy srác a UPC-től, hogy bekösse a TV-t/netet, mert apám felmondta a hűséget. A srác az én szobámban kezdte [nálam van a net (kellett állítani valamit rajta), + még a TV]. Az egyik mediabox felvevős, kérdezte anyám, hogy az ő szobájukba menjen, vagy az enyémbe. Mondtam, hogy nekem aztán ugyan mindegy.

Netet beiktatta nálam a srác, de mivel eddig wifi-vel neteztem, ezért a gépemnek csak 2 dugója volt, és egy 6-os elosztót elvittem a géptől, és átdugtam a 2-t egy másikba (oda van a kislámpám, órám, sólámpám bedugva), a srác meg onnan húzogatta ki a dolgokat, hogy betudja dugni a routert és a modemet. Anyám mondta, hogy nyugodtan, én meg már adtam volna oda az elosztót, hogy oda dugja, ne kelljen már nekem is kb ugyan azt megcsinálnom, mint neki. Ráadásul a modemet nem is rakta fel az asztalra, a földön hagyta... Aztán bekapcsolja a képemet a srác, és elkezdett pattogni, hogy miért van két vírusirtó a gépemen (az egyiket csak egy ellenőrzés miatt tettem fel, ma töröltem volna), és a gépemen lassabban jön be a firefox, és azt is szóvá tette. Aztán jött a TV. A ruhásszekrényemen van a TV, és mögötte (10 centi van kb a szekrény és a fal közt) van vagy 3 méter kábel összetekerve, és azon is valamilyen aljzat, amibe kellett dugnia a mediaboxot + még a 'dobozt' a TV-hez. Kijjebb húzta a kábelt, hogy elérje a dug aljt, és úgy hagyta. A végén megkérdezte, hogy tegye-e vissza. Mondom: légy szíves... Erre mondja a srác anyámnak: nem tudom mi a baja a lánynak. Anyám meg csak annyit mondott, hogy 'ó csak korán kelt, általában délig alszik' (persze 10-ig alszom max, és most 8:15-kor keltem, mert 9 és 12 közt volt várható a pali).

Aztán anyám mondta, hogy egy picit bunkó voltam a pasival. Észre sem vettem.

2010. aug. 10. 15:55
 1/5 A kérdező kommentje:
jah igen, aztán meg ment anyámékhoz a másik szobába, és ott meg a másik mediaboxot összedugta a géppel, és ennyi.
2010. aug. 10. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Sya! szerintem nem voltál bunkó...inkább a pasi volt az, mert se szó, se beszéd csinálta a dolgát ahogy gondolta, de az marhára nem érdekelte, hogy mondjuk jó-e annak aki ott lakik, meg akié a szoba...szóval, szerintem nem voltál bunkó, meg amúgy se szóltál neki be semmit...

Sya:)

2010. aug. 10. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem voltál bunkó :) Nekem a leírtak alapján ez a UPC-s pali bazi ellenszenves XD
2010. aug. 10. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam a Digi-Tv-s volt ilyen...Kint az ablakom felett szerelte a kis tányért vagy mit,nem jut eszembe a neve...és nyitva volt az ablak,függöny elhúzva,és valami kábel a szobámbol ment ki tőle..Épp öltöztem,srác végzett,egy laza mozdulattal elhúzta a függönyt,hogy húzzam ki a kábelt,mert végzett,nem is zavartatta magát,hogy egy szál bugyiban állok ott :DDD
2010. aug. 10. 19:59
 5/5 A kérdező kommentje:

utolsó: nem semmi :O

Én még enyhén kómás voltam, mert olyan 9 körül jött a srác. Ültem az ágyamon szinte végig, amíg szerelt, és néztem ki a fejemből :D. Néha néztem, hogy tekergeti a kábelt harapófogóval (?), meg ilyesmi. Lehet néha érdekesen néztem rá, de nem direkt volt. Az agybaj akkor kapott el, amikor a szerelő, apám, anyám ott van a szobámban, és okoskodnak egymás ellen... Talán akkor lehettem egy kicsit bunkóbb.

Amikor kérdezte, hogy tegye e vissza a kábelt, aztán mondta anyám, hogy a srác nem a robotom o_O. De ha már volt olyan kedves, hogy kivegye, és nem tudta rendesen visszatenni... Kb az ajtómba volt vagy 1 m kábel összetekeredve...

2010. aug. 10. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!