Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet, hogy emiatt iszok?

Lehet, hogy emiatt iszok?

Figyelt kérdés

Nálunk állandóan ordibálás van. Például most is. Szombat esténként vannak a legnagyobb üvöltözések, és 95%-ban az anyám csinálja.

Nem lehet hozzászólni semmiért, csapkod délután fél 3 óra, és takarít.

Ha csöndben maradok, akkor is mondja a magáét! Apámmal is üvöltözik, aki inkább bement a szobába, de még onnan is bőven hallani. Engem lecseszett azért, mert a telefontöltőmről levált a töltőfej, ugyanis könnyen kijön belőle. Csak emiatt 20 perc hangos beszéd.

Ingerlékeny. Mindig is az volt. Nem hagyja, hogy segítsek neki. Ha valamit megfogok, hogy na akkor odébb teszem, nem hagyja, kicsavarja a kezemből még a poharat is.

Munkatársaival kedves, és folyton rólam panaszkodik a nagyvilágnak, ha rosszat teszek. Például, ha iszok. Engem már csak az nyugtat meg. Ilyenkor ellenem hangolja az ismerőseit, még a testvéreimet is (akik már régen elköltöztek.)

Az egy dolog, hogy vesz kaját meg fizeti a számlákat az apámmal együtt, de ez a folytonos ordibálás, amit leművel, szerintem emiatt iszok.

Mások szerint elmebeteg vagyok, akinek semmi nem jó, és azért piálok, hogy hergeljem őket, én viszont nem így érzem.

Már kezdem úgy érezni, hogy én vagyok a telhetetlen, és nem elég az, hogy nem éhezek.

2020. nov. 7. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
A Szüleid nagyon pszichopaták, jobban tennéd ha egy másik családot keresnél magadnak. Aszt se tudom hogy mit iszol, de jobban járnál ha vizet innál mert az mindent megold. A szüleid szigorúak mond nekik hogy másik családot akarsz magadnak
2020. nov. 7. 17:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt mégis hogyan intézzem el? A víznek pedig nincs hatása.
2020. nov. 7. 19:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Néz videót ilyenekről vagy stb...
2020. nov. 7. 19:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik kiabálj velük mond meg nekik mit képzelek magukról és ordibálj olyan hangon amennyire csak tudsz
2020. nov. 7. 19:52
 5/10 anonim ***** válasza:
*Mit képzeltek*
2020. nov. 7. 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudsz elköltözni?
2020. nov. 7. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az alkohollal magadat teszed tönkre.

Nem elég baj neked a kiabálás?

Ha lehet, akkor költözz el.

Ha még fiatal vagy, akkor beszélj családtagokkal, hogy hova tudnál menni.

2020. nov. 7. 21:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha még tanulsz, talán kollégium segíthet. Ha dolgozol, akkor meg munkásszálló. Külön kéne menned, mert ez téged is tönkre tesz.
2020. nov. 7. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy h nem tudsz elköltözni de már iszol? Hol laksz amúgy? Faluhelyen? Fiú vagy vagy lány?
2020. nov. 8. 03:11
 10/10 anonim ***** válasza:
54%
Ivás helyett hallgass zenét és tegyél meg mindent, hogy ne kelljen ott élned.
2020. nov. 8. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!