26 éves vagyok fiú, és gyógyszereket szedek rivotril, anaframil, és Zippadhera ínjekciót is kapok. Lehet, hogy emiatt tartom a legnagyobb kikapcsolódásnak azt ha meg iszok egy jó erős kávét - koka kólát, olasz cappuchinot?
Figyelt kérdés
2020. febr. 14. 08:09
1/9 anonim válasza:
Ezeknek az információknak a világon semmi közük egymáshoz. Mit is akarsz valójában mondani?
2/9 A kérdező kommentje:
Azt, hogy nem lehet az hogy túl sok gyógyszert szedek, és a Coca Cola Zero, meg az espresso kávé, és az olasz cappucino csak kiüti ezt a sok gyógyszert, és azért érzem jól magam tőlük?
2020. febr. 14. 08:41
3/9 anonim válasza:
Értem. Az zavar, ha kicsit jól érzed magad. Mondd el az orvosnak is.
4/9 anonim válasza:
Szóval sz@r a gyógyszer, mert eltompít. Jobban érzed magad attól ami élénkít és érdekel az alternatív megoldás.
A Rivotril helyett kérhetnél mást, akár magánorvostól, ha tényleg szükséged van annyi gyógyszerre. A másik kettőt nem ismerem.
5/9 A kérdező kommentje:
"Értem. Az zavar, ha kicsit jól érzed magad. Mondd el az orvosnak is."
Nem! Én pont hogy többet akarom jól érezni magam!
2020. febr. 14. 14:32
6/9 anonim válasza:
Ismerem az érzést. Én is tiszta kába vagyok a gyógyszertől. Frontint szedek szertralint Olanzapin, CBD olaj. Én is azért szeretem a koffeint mert kicsit felpörget, és tudok gondolkodni, meg nem vagyok full lenyomva. Különben egész nap aludnék
7/9 A kérdező kommentje:
Most már kevesebb kávét iszok, és hozzászoktam a gyógyszerekhez, és nem vagyok álmos!
2020. dec. 4. 09:44
8/9 anonim válasza:
Ezért eszedbe se jusson gyógyszert váltani.
9/9 A kérdező kommentje:
A sok kávé is el álmosíthat! Pont a sok kávé álmosított el.
2020. dec. 12. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!