12/30 anonim válasza:
Pont most? Mivel mosnék kezet, hogy ne legyek pandemias? Tehat nem, el sem tudnam kepzelni az eletet alkohol nelkul :)
13/30 anonim válasza:
Minek, ha egyszer jót tesz nekem?
14/30 anonim válasza:
Na megjöttek az alkeszok... Én most józanodtam ki, a reggeli borocska után, de még mindig van egy is véralkohol szintem, talán estig kibírom. :P
16/30 anonim válasza:
Eltudnám, de mivel a hideg sör finom, ezért nem szeretném.
17/30 anonim válasza:
El tudnám, ha valamiért egyáltalán nem ihatnék alkoholt. Mivel nem ez a helyzet, szoktam inni, mert kis mértékben egészséges, meg mert jólesik.
18/30 anonim válasza:
Alkoholista vagyok, noha 28 éve absztinens. Tehát el KELL tudnom képzelni.
20/30 anonim válasza:
Szombat esténként nem nagy kunszt inni, 19-es...
Majd ha minden reggeledet azzal ''kell'' kezdened, hogy éhgyomorra bevedelj minimum egy liter bort, na akkor siránkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!