Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem érzed, úgy hogy valaki...

Nem érzed, úgy hogy valaki lát a tükörben?

Figyelt kérdés
Néha ugy érzem mintha valaki látna a tükörben.Föleg akkor nem szeretek elötte elmenni, ha nem vagyok kisminkelve.Vagy csak magam nem akarom így látni?
2010. aug. 8. 22:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, én utálok tükörbe nézni, mert mindig olyan idegennek érzem magamat ha látom.

De lehet csak üldözési mániád van, én is úgy oldottam meg kiskoromba amikor féltem kimenni a sötét folyosóra a házba, hogy (röhöghettek ha akartok de igaz) oda képzeltem különböző szörnyiket meg egyebet és velük beszélgettem, az elején fura volt, de aztán már nem féltem, szóval igaz lehet az amit az előttem szóló mondott, próbáld meg elképzelni, hogy figyelnek és szokj hozzá. :) Mert ha csini lány vagy akkor az életben ez vár rád, utánad néznek :D

2010. aug. 9. 02:08
 12/12 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy csak most írok.

Nem néztem bele a tükörbe,1hétig.Abba tükörbe, mert a többiben nem érzem magam olyan furának.

És most jobb lett!Nem érzem már úgy, hogy néznek...csak néha.

Köszönöm a segítséget.

2010. aug. 26. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!