Éreztétek már úgy, hogy például ültök a könyv felett, mert mondjuk valamit el kell olvasni, vagy kijegyzetelni stb. és ahelyett, hogy a feladatra koncentráltatok volna, az vette el a figyelmeteket, (folytatom)?
Hogy más emberek (az osztálytársaid pl.) , figyelnek e téged éppen... és ez befolyásolja a mozgásodat is, (mondjuk máshogyan ülsz, mint ahogyan kényelmes lenne) vagy a beszéded hangsúlyát...? Esetleg érez így más is? (Egyébként tudom, hogy a saját dolgomat kell csinálnom, és , hogy az emberek csak magukkal törődnek alapvetően, és, tudom mennyire fontos lenne az, hogy a céljainkat és saját magunkat tegyük főszerepe, mellesleg nem vagyok “pletykás” inkább kerülöm az ilyen szituációkat, persze én is észreveszem a dolgokat, de nem szeretem a klikkeket, nem szeretem ha kibeszélnek másokat, persze mindenki szokott kibeszélni másokat, de amiről nem tehet a másik ember, azt nem értem miért kell lenézni) De valahogy mégis, észrevettem magamon, hogy a kelleténél (mármint ahhoz képest, hogy egyáltalán nem kellene...) jobban foglalkoztat az, hogy hogyan lát a másik, de ezt nem csak magamon vettem észre...
igazából sokat elmélkedem, sokat elemzem az embereket, máson is észrevettem már. De mégis tudom, hogy mennyivel jobb lenne, ha nem érdekelne más annyira.
Persze azt is tudom, hogy nem vagyok egyedül, de a közvetlen környezetemben nincs olyan, akivel így el tudnék beszélgetni ilyenekről őszintén és elítélés nélkül.
Mellesleg az is egy kicsit elbizonytalanít, hogy túl sok minden érdekel, és nem tudom hogyan/hova/miképp tovább a tanulmányaimban.
Köszönöm az értelmes válaszokat előre is :)
A helyesírási hibáimmal tisztában vagyok, ( nem is ez volt a célja ) szóval ha esetleg valaki ebbe belekívánna kötni, tartsa meg magának lécci :)
17/L
ez természetes mindenki átesik ezen fiatalabb korában , de majd elmúlik , és leszarod , hogy másoknak mi a véleménye , vagy hogy látnak.
de ne ess át a ló túloldalára , amikor szétvarva , teli pirszingezve , lila , zöld hajjal szakadt ruhában pukkasztod a polgártársakat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!