Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kinek az élete ez? Valóban az...

Kinek az élete ez? Valóban az enyém lenne? Talán ketten vagyunk?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés már több éven át bennem motoszkál egészen, nem is tudom talán 9 éves korom óta, de talán 8 éves koromban kezdtem el e felé változni, én sem értem.

Ez a kérdés onnan ötlött fel, hogy úgy éreztem és érzem, hogy az élet amin megyek amiben vagyok nem illik hozzám mintha nem is én lennék.

Tudni kell rólam, hogy 20 éves srác vagyok kívülről az életem nagyjából ilyen lehet ahogy érzem és ahogyan eddig megfigyeltem: fogalmam sincs,hogy kerültem informatikus középsuliba még csak nem is én választottam, hanem random módon úgymond, az egész középsulis évem alatt ez az 5 év alatt tök normálisan éltem, barátok,barátnő, bejártam suliba, elég jól tanultam mindig 4.5 felett volt az átlagom, külsőre is normális testalkatú vagyok, sportolok díjlovaglok. Szerintem olyan lehetek mint egy normális ember annyi különbséggel, hogy ez olyan rajtam mint egy maszk egy héj. Mindig álmosnak érzem magam, mikor haverokkal vagyok vagy akárhol mindig úgy érzem mintha ott se lennék csak a testem ez már nem is tudom mennyi ideje így megy. Amint kikerültem általánosból az összes barátom mintha elfelejtett volna és most h felvettek fősulira támogatottra úgy néz ki mintha a közép sulis barátaim is elfelejtenének. Mindig ez van.

Belül viszont így gondolkodok. És itt érzem furcsának, mintha a testem csak mozogna élne én meg csak megfigyelném

gondolkodásom teljesen eltér az életemtől, mindig az jár a fejemben, milyen jó lenne megverni valakit péppé, hangosan röhögni üvölteni vagy úgy beleharapni valakibe, hogy vérezzen és fájjon, elég sokszor vannak olyan gondolataim mintha ki kell mondani megölnék valakit, sokszor megesett még buszon is, hogy tök idegenre ránéztem és szinte röhögni támadt kedvem ahogy elképzeltem, hogy milyen lenne feltépni ott helyben a hasát.

Így érzek, az életemet mintha megfigyelném, nyugodt barátságos jó tanuló énem mintha nem is én lennék, gondolataim tiszta agresszívek és élvezem, és az elmúlt 10-12 évet mintha átaludtam volna, vagy csak néztem volna. Ürességet érzek és úgy érzem beszorultam, mert szívesebben azt csinálnám ami az agyamban jár.

Ezért merül fel bennem sokszor a kérdés mikor tűnődök"sokszor" ki vagyok? Nyugodt normál ember, vagy egy őrült aki élvezi ezt a gondolkodást, vagy csak talán figyelek? Nem tudom kinek volt már olyan érzése, hogy ő nem is ő és bizonytalan út fele tart.

Sajnálom, hogy ilyen hosszan írtam,de már pár napja próbálom rávenni magam, hogy legalább ide leírjam. Bocs

2010. aug. 7. 08:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt vesszük magunkhoz nem a szenvedést.

2010. aug. 7. 21:03
 22/28 anonim ***** válasza:

azért ez elég durva .amit leírtál vagy inkább ahogy leírtad mert itt sokan írták h személyiség zavarod van illetve/vagy más.ez lehetséges de elég valószínű hogy semmi gond nincs veled.és próbálom átérezni a helyzetedet ..az igazság az hogy meg is értelek teljesen :) de mondjuk ha a barátnőd mellett érzed valósnak a dolgokat akkor neki igazán bevallhatnád ezeket a dolgokat,de tényleg bár ez elég nehéz ügy.csatlakozok az elöttemszólókhoz és szerintem még csak szimplán a helyedet nem találod

egyébként elég szimpatikus vagy,jó fej gyerek lehetsz..biztos kedvelnélek :)

ehm mindenjót

2010. aug. 14. 23:48
 23/28 anonim ***** válasza:
engem nagyon érdekel ez a téma...és szívesen meghallgatnálak..ha gondolod írhacc privit:)
2010. aug. 14. 23:55
 24/28 anonim ***** válasza:
ez nagyon érdekes
2010. aug. 15. 01:14
 25/28 anonim ***** válasza:

Valahogy néha én is így érzek.

Bár én tudom miért kerültem középsuliba, de néha olyan mintha elveszteném az irányítást. Később nem is emlékszek nagyon dolgokra, hogy mit csináltam.

Mintha nem is én lennék az aki vagyok, mintha valaki irányítana..Vagy nem is tudom hogy írjam. Olyankor nagyon rosszúl érzem magam.

Gyakran, sőt szinte mindig, nagyon álmos és fáradt is vagyok.

Agresszió bennem is van valamennyi, néha én is elképzelek dolgokat, de tudom, hogy sosem tennék ilyet. Miután lecsendesedik bennem a düh, utána eszembe jut mikre gondoltam előtte...:-S

És néha nem is érdekel ki mit mond pl a suliba, csak hagyjanak magamba.

Érdekes ember lehetsz.

18/l

2010. aug. 15. 18:14
 26/28 anonim ***** válasza:

18:14

Menj el pszihológushoz, vagy keress fel PM- ben.

2010. aug. 15. 18:26
 27/28 anonim ***** válasza:
csinálj olyan dolgokat amitől felmegy az adrenalin szinted
2010. aug. 15. 20:43
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem minel hamarabb fel kene keresned egy orvost, mert ez mar nem csak rolad szol. En pl szeretek elni, es eleg karos lenne az egeszsegemre nezve ha egy idiota felvagna a hasamat. Gondolj arra, hogy ezzel a viselkedessel mar mas embereket veszelyeztetsz, es eleg, ha egyszer borul el az agyad, maris tonkretetted legalabb egy, de inkabb tobb ember(a hozzatartozok is...) eletet...
2010. aug. 15. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!