Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs is szebb dolog a szerete...

Nincs is szebb dolog a szeretetnél, nem igaz? (:

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 01:46
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

16:49

Látszik hogy nincs kutyád. És az is hogy milyen keveset tudsz róluk.

Különben értenéd... de mind1, különösebben nem érdekel mit mondasz. :)

2010. aug. 7. 20:07
 22/40 anonim ***** válasza:
Jajj tudom, egyik haveromat szinte lehetetlen feldühíteni (mert ő 1 igazi szemétláda) egyedül ezzel a kutyás témával sikerül, de azt nagyon hamar, elhord mindenféle sekélyesnek, csak azért mert nem szeretem a háziállatokat. Voltak kutyáim, én próbáltam szeretni őket, de sajnos rájöttem valamire, méghozzá arra, hogy CSAK ÁLLATOK érted? szimpla állatok, mint egy őz vagy egy rinocérosz. Akinek szeretethiánya van annak persze jól jön ez szőrgombóc akit nyomogathat meg etetheti (bár még a tamagocsit is többre értékelem) , de hiába látszik úgy mintha mosolyogna az az állat, igazából azt sem tudja hol van és csak a zabáláson meg a folyóügyeinek elrendezésén gondolkodik. Persze vannak betaníthatóak is, de hát a majmokat is be lehet tanítani, meg még egy csomó állatot... ennyit a kutyákról...
2010. aug. 7. 20:14
 23/40 anonim ***** válasza:
Értem hát, biológus vagyok :)
2010. aug. 7. 20:24
 24/40 anonim ***** válasza:
:))
2010. aug. 7. 20:37
 25/40 anonim ***** válasza:
Te, a 21:09-es nem az a haverod lehet, akiről beszéltél? xdxd
2010. aug. 7. 21:14
 26/40 anonim ***** válasza:
Valóban jól esik neki, de mikor a gazdi munkába megy, már szívesen elcsászkálna a kicsi kutyus/cicus ha nem lenne bezárva és ha találna jobb helyet vissza sem jönne és ennyit ért a nagy gondozás. Az ember is állat, az egyik legh*lyébb. Ja és nem vagyok a saját anyám :)
2010. aug. 7. 21:17
 27/40 anonim ***** válasza:
Nem, ő nem jár fel ide :D
2010. aug. 7. 21:17
 28/40 anonim ***** válasza:

nem nem én vagyok a haverja :D

am a kutya hűséges. ha adsz neki enni, inni, utána már nem fog elhagyni, akárhogy vered is. SŐT még vissza fog hozzád menni ha egyszer el is kerül tőled, mert meghálálja, hogy te etetted.

...

2010. aug. 7. 21:18
 29/40 anonim ***** válasza:

21:18

Akkor az én 2 kutyám (meg volt 1 harmadik is de az tesómé volt) bizonyára valami génmanipulált szupereb volt. Mindkettő gondosan volt etetve, soha nem volt megverve, oda sz@rt ahová akart, volt törődve vele mégis mindkettő elszökött. Vagy én magam vagyok a sátán vagy azok kutyának öltözött zebrák voltak.

2010. aug. 7. 21:22
 30/40 anonim ***** válasza:
lehet hogy elütötte őket az autó, vagy más fogadta be.
2010. aug. 7. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!