Antiszociális lennék vagy csak belefáradtam?
Hát én is hasonló vagyok évek óta, és nekem sincs nagyon senkim páromon kivül... Szerintem hozzászoktunk ahhoz hogy nagyon nincs senki körülöttünk, igy érezzük jól magunkat, utalhat depresszióra is akár... Kitartást!
23/L
Szerintem csak simán belefáradtál. A családi helyzeted meg hogy fiatalon kellett helytállnod érettebb gondolkodásúvá tett, és emiatt nem értesz szót a korosztályoddal. Te már rég megtapasztaltad sajnos, hogy az élet nem csak a bulizásról és az önmegvalósításról szól.
Egyébként hasonló vagyok, mint te, rengeteg családi traumával a hátam mögött, párom nincs, de van néhány közeli barátom, akik hozzám hasonló lelkisérültek. Igazából mindenkinek a legjobbakat kívánom és szeretem megfigyelni az embereket távolról, de a társaságukat egyáltalán nem élvezem.
Nem hiszem, hogy depressziós vagy, csak a jelenlegi környezetedben nincs olyan, akivel azonosulni tudnál. Keress olyanokat, akik hasonlóak, hisz az a legjobb, mikor nem kell senkinek magyarázkodni, hogy épp miért nem csattansz ki a boldogságtól.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!