Miért vannak beteg gondolataim?
Figyelt kérdés
Hat igazabol ez annyit takar, hogy olyanokat gondolok amik olyan betegek h azokat nem merem elmondani meg a legjobb barátaimnak sem. Az egyik az, hogy meg terveztem a fejemben az ellenségem gyilkosságát h en olom meg és h hogyan rejtem el és a gaz h az embert nem személyesen ismerem hanem annyira nem szimpatikus és féltékeny voltam ra. A másik h szeretek verekedni lány létemre, mondjuk ha valaki bántaná azokat akiket szeretek azokat tuti megvernem simán. Meg az hogy mikor vert látok már egyeltalan nem vagyok rosszul mint régebben. Meg imádom a horrorokat is. De azt tudom h rosszul lennek attól ha valakit halottan látnék de ha az ellenségem akkor viszont örülnek és tudom h ez morbid meg minden, meg hiszek a kar,A-ban ettől nem halok meg h ilyen gondolataim vannak? Nagyon felek, van valami bajom?:( meg meg annyi hogy alapból meg teljesen máshogy viselkedek, mint ha más lennek a gondolataimban mint valójában és úgy érzem képes lennek ra, de a normális enem meg azt mondja nem tudnék rosszat tenni. Meg annyi h rossz kedvem van sokszor mert van egy dolog aminek örülnek ha teljesülne vagyis nem egy hanem több mert magammal sem vagyok megelégedve. Nem vagyok depis és nem akartam soha megölni magam.Meg mindig azt érzem h valaki figyel amikor egyedül vagyok, és ez is zavar:( Akkor mi bajom lehet?:/ Felek, segítsetek:( Koszi ha elolvastad:)2020. szept. 4. 23:15
1/3 anonim válasza:
Nem vagy beteg, mert uralod a gondolataidat. Tudod mi a valóság és mi nem. Tudod, hogy a tetteknek következménye van, de nem irreális.
2/3 anonim válasza:
Mi lenne, ha ezeket a "gyilkos gondolataidat" leírnád egy regényben?
Talán ezzel csatornát nyitva magadban, levezethetnéd ezt a fajta frusztrált feszültséget, készségedet a gondolataidból.
3/3 anonim válasza:
Mindenkinek vannak hasonló gondolatai. Amikor valami az eszedbe jut az nem ugyanaz mintha szeretnéd megtenni és főleg nem az ha meg is teszed. A verekedés iránti vágyad normális. Az embernek néha kell egy kis vadság. Ezek a legdurvább gondolataid vagy vannak mások is? Írhatsz privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!