Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert kell folytatni ha...

Miert kell folytatni ha tudom, hogy nincs ertelme?

Figyelt kérdés
Van egy dolog inkabb most nem irom le hogy mi.De tudom hogy nincs ertelme folytatni de megis folytatom es nemtudom mitol.A legrosszab az hogy belelatok tudom hogy mi lesz es megis...megis folytatom:((
2008. nov. 26. 23:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Buta vagy kérdező. Nem tudod, hogy rossz vége lesz, csak gyáva vagy kimondani, hogy reménykedsz a jó végben, mert sokkal rosszabb csalódni, mint csak simán rákúrni. Szóval önismeret, tanuld meg, mikor mit gondolsz, ne csak élj bele a nagyvilágba. Ellentmondásos már maga a kérdés is...
2008. nov. 27. 10:05
 12/18 anonim válasza:
76%
Hidd el sokan vagyunk úgy, hogy folyatunk valamit, de nem tudjuk mi lesz a vége. Ha viszont meg vagy róla győződve, hogy nem sok értelme, akkor ne folytasd. Ha viszont úgy látod hogy muszáj folytatnod, nem tudsz tőle szabadulni, akkor változtasd a célon, hidd el hogy van értelme. Sokkal jobban fogod érezni magad, illetve akkor lehet el is éred a célod, ha hiszel benne, hogy mégis van értelme.
2008. nov. 27. 14:52
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Mert félsz attól,hogy mi lesz ha vége!
2008. nov. 30. 23:48
 14/18 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.Nem felek a vegetol mert TUDOM hogy mi a vege es nem lesz jo vege es megis folytatom ez bant..
2008. dec. 2. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

ó, ez olyan, mint amikor kifizetsz valami kaját, és azáér is megeszed, ha közben rájössz, hog nem is vagy éhes, mondván kifizetted, és pénz, pénz, pénz...belénknevelt hülyeség

nem tudom miről van szó, de talán arról van szó, hogy, mint mindenki, ha nem is tudtatosan meg akarsz felelni, és ha abbahagynád, akkor ez nem sikerülne. mint pl egy ismerősöm, akinek van egy óeája, amit nagyon utál, jövőre egyetemet vált, úgyhogy akár be se kéne járnia, nicns értelme, de ő mégis bejárt, mer rossz érzése lett volna, ha nem jár be...kötelességérzet, vagy mittomén.de már rájött, hogy ezzel csak magának okoz rosszat, úgyhogy már nem jár be...ha valamilyen dologról van szó, és nem az életről, mint ahogy azt valaki megtippelte, akkor csak gondolj bele, van-e értelme, neked jót okoz-e, ad-e valamit...vagy csak mindenféle egyéb rosszérzésből teszed (megfelelniakarás, kötelesség blabla) ha a második, akkor hagyd el, és gondolj arra, hogy ezzel nem teszel semmi rosszat se magadnaks e másnak...ha meg tök máshogy érted a kérdést, akkor bocs:)

2008. dec. 4. 07:03
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
ja, kapcsolat. az más. húz a múlt?
2008. dec. 4. 07:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy nincs értelme, mindig van. Mégha nagyon nehéz is. Küzdeni kell, mert mindig van valami amiért érdemes küzdeni.
2008. dec. 12. 18:21
 18/18 anonim ***** válasza:
nagyon nehéz úgy válaszolni, h nincs konkrétum.. hiszen az ok, amiért folytatod, függ a magától a dolog típusától. Most nem szeretném felsorolgatni, h ezt ált. ezért csinálják, azt meg azért.. de az biztos, hogy a tudatalattid, talán egy belső, vagy külső kényszer hatására teszed.. személy szerint nem hiszem, h magára az életre célzol... inkább érzem úgy, hogy talán egy értelmetlen kapcsolat lehet a kérdésed mögött.. ebben az esetben lehet, hogy a ragaszkodás, a megszokás vagy a változtatás iránti félelem miatt folytatod, nem lépsz tovább.. Sajnálom, ha nem erre gondoltál, de így, infok nélkül nehéz válaszolni.. de az biztos, hogy ha tudod hogy értelmetlen és mégis folyatod, akkor fontos neked és nem akarod elengedni, befejezni igazán. Nem tudom, tudtam-e segíteni....
2008. dec. 16. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!