Inkább gyönyörű lennél, de borzalmasan buta, vagy okos de nagyon csúnya? Miért?
Figyelt kérdés
(nincs kettő közötti.)2010. aug. 4. 21:49
11/18 anonim válasza:
Mivel a szépségből nem lehet megélni inkább lennék csúnya de nagyon okos. És ha okos vagyok lesz egy jól fizető állásom --->pénzem és a sok pénzből megszépíteném magamat (már amennyire lehet).
12/18 anonim válasza:
A szépség múlandó. Amikor már nem sokra megy vele az ember, marad az ész egy életen át...
13/18 anonim válasza:
hát gyönyörű nem akarnék lenni, egyszerűen csak szép. ja meg persze okos!:D
14/18 anonim válasza:
Hát, a buta boldogabb. De mégis inkább ronda és okos.
15/18 anonim válasza:
Inkább okos és csúnya, mert ha okos valaki, akkor sokat keres.
16/18 anonim válasza:
Okos, de csúnya. Élvezem, amikor én valamit tudok, más meg nem.
17/18 anonim válasza:
2. ha egy kicsit is gondolkodsz,ezt választod. Az agyadat,az eszedet senki nem veheti el tőled,és lenyűgözhetsz másokat olyan szinten,hogy gyakorlatilag elfelejtik a csúnyaságot. A borzalmasan buta nőket kihasználják,és tulajdonképpen mire mennél vele? Mert hogy a boldogságot nem találnád meg,az tuti. Senki nem bírna egy "borzalmasan buta" emberrel együtt lenni hosszú távon. És ha ennyire buta,akkor azt nem tudod fejleszteni.
18/18 anonim válasza:
Nem vagyok se buta, se ronda, hanem valahol az átlagos, de ha választani kell, inkább lennék kiálló fogú és ősemberszemöldökű, mint ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!