Szerelmi csalódást hoyayn lehet túlélni?
Figyelt kérdés
Mikor már arról álmodozol, hogy milyen lenen összeházasodni vele, gondját viselni jóban-rosszban, vigasztalni ha baj lenne, egész nap vele lenni. De ő egy szóval lerombolta ezt az egészet. teljesen széttörtem, szinte már nyugtatókon élek é az öngyilkosságon gondolkodom. Segítsetek!2010. aug. 3. 14:10
1/6 anonim válasza:
Jájj.Nyugi! Én is hasonló cipőben járok...csak nekem ma még talán lesz esélyem visszaszerezni. :S
De fel a fejje! Az idő mindent begyógyít...! És nem ér emg annyit, hogy érte halj meg! Meg se érdemelt, ha csak úgy elhagyott...Te meg még az öngyilkosságon töröd a fejed?! Hát gondold már át komolyan, hogy mit tennél Te azzal, ha megtennéd...felejtsd el az ötletet. Tölts sok időt a Barátaiddal, akárkivel, legyél társaságban, hogy másra gondolhass. Ismerkedj.
Sok sikert, és jobbulást, kívánom, hogy megtaláld a boldogságot! :)
2/6 anonim válasza:
Nagy marhaság az öngyilkosság!!! Szedd össze magad nemsokára jön a következő pasi. Szerintem különb lesz, mint amilyen a régi volt. De azért nézd meg jól! Nekem egy 3 éves kapcsolatom ért véget úgy, hogy felbontottuk az eljegyzést. Már le volt foglalva a ruhám és az időpontunk is megvolt. Teljesen összetörtem. De pozitív gondolatokkal megerősítettem magam és hamarosan egy újabb párkapcsolatban voltam. Rá 2 évére meg találkoztam álmaim férfijával már 3 éve házasok vagyunk és most született meg első kisbabánk. Utólag visszanézve, nagyon jó, hogy így alakult, mert a legjobb pasit kaptam meg. Akivel meg szétmentünk soha nem lehettem volna ilyen boldog. Szóval fel a fejjel, nem a nyugtató a megoldás, hanem foglald le magad. Járj szórakozni a barátaiddal, éld az életed és ne ülj otthon egyedül a magányban. Szerintem 2-3 hónap alatt túl lehet lenni az egészen. Köss új barátságokat, elevenítsd fel a régieket! Meglásd néhány hónap múlva már másképp látod az egészet. Az a pasi meg ha ott hagyott nem is volt az igazi.
3/6 A kérdező kommentje:
Az a vicces, hogy nem is voltunk együtt, csak elmondtam neki mit érzek.
2010. aug. 3. 17:07
4/6 anonim válasza:
Nemtom de a heyeyírást megtanulni egyszerűbb! XD
5/6 A kérdező kommentje:
Van nagyobb problémám is.
2010. aug. 4. 18:04
6/6 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ettől már csak jobb lehet. Tarts ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!