Szerintetek mi a gázab az hogy 15-évesen még egy barátnőm se volt vagy az h még szűz vok?
Nem. A mai gyerekek nagyon mások, mint akár 10 éve. Hová tart ez a világ? Egymást kényszerítitek olyan helyzetbe, olyan tettekre, amit nem szabadna ennyi idősen (nem csak a szex!). A média is nagyon nagy szerepet játszik ebben. Mindenki nagyobb akar lenni, mint amennyi, és példaként azokat a 20 éveseket veszik, akik a szórakozóhelyeken nyíltan pettingeznek fiúkkal, lányokkal. Ha esetleg mégsem erre vágyik valaki, akkor azt kiközösítik, kiutálják, így mindenki igyekszik beolvadni.
Ne akarj rájuk hasonlítani! Önmagad légy!
21/L
nem . az gázabb , hogy én 22 vagyok és meég nem is smároltam meg semmi . puff
22/F
Sya! egyik sem gáz...Éppen az a baj a hozzád hasonló korúakkal, hogy annyira aggódnak hogy hasonló dolgok miatt lenézik őket, hogy mindenbe korábban fognak bele mint kellenne...Nincs veled semmi gond:)
Pusyka.Sya:):)
Hova jutottunk,mi lesz a jövőben már 8 évesen nem lesz senki szűz és smárolni már 4 évesen fognak a gyerekek.
Sajna lett volna jobb világ ha Ádám és Éva nem sz@rták volna el a helyzetett akkor élhetnénk ma a Paradicsomba és élvezhetnénk az életett! De hát szabad akaratunk lett és a világ eldurvult,már kevés a jó ember és ha így megy tovább.... :(
Nem gáz ráérsz élvezd az életed.
16/F
Szeretnék neked gratulálni, h az árral szemben úszol. (Üdv a klubban :) Örülj neki, és legyél büszke magadra! A többi hencegő, nagyszájú kortársadat pedig nagy ívből...
Csak így tovább! Öntudatosan és ésszel, no meg persze érzelmekkel. :) Ne divatból és egyebekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!