Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mi a gázab az...

Szerintetek mi a gázab az hogy 15-évesen még egy barátnőm se volt vagy az h még szűz vok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 19:12
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

Nem. A mai gyerekek nagyon mások, mint akár 10 éve. Hová tart ez a világ? Egymást kényszerítitek olyan helyzetbe, olyan tettekre, amit nem szabadna ennyi idősen (nem csak a szex!). A média is nagyon nagy szerepet játszik ebben. Mindenki nagyobb akar lenni, mint amennyi, és példaként azokat a 20 éveseket veszik, akik a szórakozóhelyeken nyíltan pettingeznek fiúkkal, lányokkal. Ha esetleg mégsem erre vágyik valaki, akkor azt kiközösítik, kiutálják, így mindenki igyekszik beolvadni.

Ne akarj rájuk hasonlítani! Önmagad légy!

21/L

2010. aug. 3. 09:19
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

nem . az gázabb , hogy én 22 vagyok és meég nem is smároltam meg semmi . puff

22/F

2010. aug. 3. 13:18
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Egyik se gáz. Főleg nem 15 évesen nem. Mindennek eljön az ideje. Sokkal gázabb, ha összefekszel vkivel, csak azért hogy elveszítsd a szüzességed.
2010. aug. 3. 14:39
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Sya! egyik sem gáz...Éppen az a baj a hozzád hasonló korúakkal, hogy annyira aggódnak hogy hasonló dolgok miatt lenézik őket, hogy mindenbe korábban fognak bele mint kellenne...Nincs veled semmi gond:)

Pusyka.Sya:):)

2010. aug. 3. 16:48
 15/20 anonim ***** válasza:
48%

Hova jutottunk,mi lesz a jövőben már 8 évesen nem lesz senki szűz és smárolni már 4 évesen fognak a gyerekek.

Sajna lett volna jobb világ ha Ádám és Éva nem sz@rták volna el a helyzetett akkor élhetnénk ma a Paradicsomba és élvezhetnénk az életett! De hát szabad akaratunk lett és a világ eldurvult,már kevés a jó ember és ha így megy tovább.... :(

Nem gáz ráérsz élvezd az életed.

16/F

2010. aug. 3. 19:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
19 éves vagyok, barátnőm még nem volt, nem is csókoloztam, szerintem így lesz életem végéig :D. Barátnő = idő + pénzpocsékolás. Próbálom kiírtani magamból az érzelmeket, számomra ez lenne a legjobb.
2010. aug. 3. 21:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Szeretnék neked gratulálni, h az árral szemben úszol. (Üdv a klubban :) Örülj neki, és legyél büszke magadra! A többi hencegő, nagyszájú kortársadat pedig nagy ívből...

Csak így tovább! Öntudatosan és ésszel, no meg persze érzelmekkel. :) Ne divatból és egyebekből.

2010. aug. 4. 20:49
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
sztem az se gáz ha vki 18-19-20-21 stb évesen még nem csinált iyleneket...mert írtátok néhányan....nem kell csak azért lefeküdni vkivel h elmondhasd h te eztis megtetted már. én 19/L vagyok és nekem se volt még semmi:D de nem izgat:)
2010. aug. 4. 21:17
 19/20 A kérdező kommentje:
Engem nem is zavar csak az anyám piszkál folyton hogy mikor fogok már magamnak egy barátnőt.
2010. aug. 6. 20:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem gáz egyik se
2021. febr. 5. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!