Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mi a gázab az...

Szerintetek mi a gázab az hogy 15-évesen még egy barátnőm se volt vagy az h még szűz vok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 19:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Egyik se gáz! Nem vagy még lemaradva semmiről sem!
2010. aug. 2. 19:14
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

nem gáz!! én 17 vagyok, és én is szűz vagyok, és nem volt barátom még =D

17/L

2010. aug. 2. 19:27
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 vagyok nekem se volt még egy barátnom én is szuz vagyok még ráérek nem maradtál le semmiről nem dől össze a világ. 16/F
2010. aug. 2. 19:28
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se gáz, ennek így kéne lennie minden 15 évesnél!!!
2010. aug. 2. 19:31
 5/20 anonim válasza:
100%
Egyik sem. Ez hülyeség. Ez a dolog nem lóverseny. Például ne azért veszítsd el, mert "már mindenki" a környezetedből elvesztette. Akkor tedd meg ha készen állsz rá és barátnőd lesz akit szeretsz. Ez nem korhoz van kötve. Egyik ismerősömnek 17 évesen volt először barátnője, és azt mondta, hogy így volt ez jó, mert így az első nagy szerelem egy érett szerelem volt nem úgy mint manapság a 2 hetes együtt járások.
2010. aug. 2. 19:32
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz egyik se. 14 éves vagy ,Istenem!! Miért hiszi manapság mindenkia zt, hogy gáz ha valaki 14 évesen még szűz vagy nem volt még barátja/ barátnője?! HOl élünk ?

Kezd elegem lenni ezekből a kérdésekből:D Már bocsi!

NEm gáz! Képzeld 18 vagyok lány, és szűz. Sose volt még barátom,d e nem éreztem késztetést, hogy legyen szeretem a szabadságot, nem akarok egyet se más most fontosabb nekem!

És lesz@rom ki mit gondol erről! Nem tetszik nekik, így járt. Nem vagyunk egyformák!Mindenki másképp gondolkodik.És másképp cselekszik,-aki ezt nem tudja elfogadni, vagy lehurrogja mást emiatt, az egy ostoba, beképzelt ember lehet, előítéletekkel.Tudod néha nehezebb gondolkozni, előbb inkább ítélkeznek-MAnapság ez nagyon jellemző!-.-

14 évesen meg bőven ráérsz te még ezzel foglalkozni!

2010. aug. 2. 19:37
 7/20 anonim ***** válasza:
51%
Még 15 évesen is.
2010. aug. 2. 19:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lenne gáz, ha már nem lennél szűz.
2010. aug. 2. 19:51
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz. Az a gáz, hogy egyáltalán elgondolkozol azon, hogy gáz-e.
2010. aug. 2. 22:18
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
A gáz az, hogy te emiatt aggódsz!
2010. aug. 2. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!