Szerintetek mi a gázab az hogy 15-évesen még egy barátnőm se volt vagy az h még szűz vok?
nem gáz!! én 17 vagyok, és én is szűz vagyok, és nem volt barátom még =D
17/L
Egyáltalán nem gáz egyik se. 14 éves vagy ,Istenem!! Miért hiszi manapság mindenkia zt, hogy gáz ha valaki 14 évesen még szűz vagy nem volt még barátja/ barátnője?! HOl élünk ?
Kezd elegem lenni ezekből a kérdésekből:D Már bocsi!
NEm gáz! Képzeld 18 vagyok lány, és szűz. Sose volt még barátom,d e nem éreztem késztetést, hogy legyen szeretem a szabadságot, nem akarok egyet se más most fontosabb nekem!
És lesz@rom ki mit gondol erről! Nem tetszik nekik, így járt. Nem vagyunk egyformák!Mindenki másképp gondolkodik.És másképp cselekszik,-aki ezt nem tudja elfogadni, vagy lehurrogja mást emiatt, az egy ostoba, beképzelt ember lehet, előítéletekkel.Tudod néha nehezebb gondolkozni, előbb inkább ítélkeznek-MAnapság ez nagyon jellemző!-.-
14 évesen meg bőven ráérsz te még ezzel foglalkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!