Mennyire érdekel, hogy más néz téged?
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 18:24
2/9 anonim válasza:
Sosem szokott nézni senki. Túlsúlyos vagyok, úgyhogy mindenki úgy csinál, mintha nem is léteznék. Szerintem átlátszó vagyok.
3/9 anonim válasza:
Igen én is utálom,főleg ha bámulnak hosszasan. Kellemetlen tud lenni.
4/9 anonim válasza:
Engem az tud kiakasztani, amikor a buszon leül egy utas (többnyire középkorú nők), majd szinte egész út alatt a fejemen keresztül bámul kifelé az ablakon, ahelyett, hogy a saját oldalán tenné ezt. Az is baromi irritáló, amikor lépek ki a ház kapuján, ahol 2 (szintén középkorú) nő cseverészik, majd az egyik megfordul és hosszú másodperceken keresztül bámul a pofámba. Ezek nem láttak még fehér embert? :)
6/9 anonim válasza:
Engem nem szokott idegesiteni, csak zavarni egy kicsit de inkább csak az idegesitő ha valaki ketten/többen/egyedül ránézz valakire éés suttogja hmm ki ez a undoritóan kinézző gyerek mi szivesen megvernénk. Valami ilyesmi na az tényleg nagyon idegesitő
7/9 anonim válasza:
Büszkeséggel tölt el.
Ha nem csináltam vagy mondtam semmi cikit, akkor tartósan azért néz mert:
- irigy rám
- fenyegetést lát
- felnéz rám
- tetszem neki
Mind azt mutatja hogy elértem valamit. :)
8/9 anonim válasza:
Külcsín terén nem bánt velem szűkmarkúan a sors, így nemigen szokott zavarni. Egyébként valaha zenészként minden szombat éjjel kirakatban voltam, fura lett volna, ha ezen agyalok.
9/9 anonim válasza:
Szorongós vagyok szóval nagyon szokott zavarni mindig igazgatok valamit magamon zavaromban olyankor amitől megjobban zavarban leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!