A westendben ezek a "szia, nem érdekel téged olcsón parfüm" mennyire megbízhatóak? Honnan szerzik?
Figyelt kérdés
Mert nap mint nap megallit engem valamelyik és mutogatja kibontja stb stb és tényleg valódinak tűnik.2016. nov. 16. 17:35
1/4 anonim válasza:
Normális árut normális helyről vehetsz: üzletekben, kihelyezett standoknál, stb...
Az ilyen megállítós emberek vagy hamis, vagy lopott terméket árulnak, (esetleg egyik sem, de így is ráteszi a saját hasznát úgy, hogy neked ne érje meg) és azért teszik így mert nincs hivatalos közeg ahol ezt megtehetnék anélkül hogy valaki számon tudná kérni őket.
2/4 anonim válasza:
A legtöbb ilyenben vizet találsz, ha megveszed...
3/4 Koplárovics Béci válasza:
Ajándékba kaptam már ilyen parfümöt. A víz túlzás, amit a kínaiaknál veszel hamisított "Hugo Boss"-t, attól azért jobb. Amúgy kb 1-2000Ft-ot érhet meg egy ilyen parfüm.
4/4 Gigike86 válasza:
Jáááj meg ne vedd tőlük!!!! Annál ezerszer jobbak a kínai parfümök, higgyél nekem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!