Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy azért mert...

Miért van az, hogy azért mert babaarcom van már semmit nem néznek ki belőlem?

Figyelt kérdés

Én tök bevállalós vagyok, vagyis hát régen az voltam, az új suliban, meg ilyen kis ártatlannak gondolnak. Múltkor azt mondta az egyik lány, hogy kb. én vagyok az osztályban a leginkább kislány, meg olyan kis aranyos vagyok stb. Persze nem így mondta, meg nem akart megbántani, szóval szerintük ez nem baj, de én régen nem ilyen voltam.

Nem akarok cigizni, inni, meg hasonlók, de ezt az ártatlanságot valahogy el szeretném tüntetni.

Mit tegyek?

2010. aug. 2. 10:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
az vagyok, aki ugyanolyan :) : azért kéne bizonyítani, mert így viccesnek találják, ha bármi "menőbbet" csinálsz, holott belül olyan vagy, és az arcod nem illik a belsődhöz, nem fordítva...(remélem, érted:P)
2010. aug. 10. 07:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Aha, igen, és köszi tényleg, hogy írtatok. :)
2010. aug. 10. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!