Miért nincs kedvem semmihez, miért vagyok ilyen motiválatlan?
Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne gondolkodj előre csak kezd el csinálni bármit, indulj el egy sétára, kezdj el rajzolni, tornázni. A sportot nagyon ajánlom én utána jól érzem magam erőt ad, önbizalmat is.
Csak csinálni kell! Különben sehova nem érsz el ha csak gondolkozol, hogy ja nincs kedved semmihez. Nagyon sokszor nekem sincs de ha elkezdem utána már megjön a kedvem is. Persze nekem is vannak hullámvölgyek. Azt hiszem ez nem baj, az élet ilyen nem lehetünk mindig fent.
A lényeg, hogy meg kell tanulnunk elfogadni ha néha rossz dolgok történnek. Az életben semmi sem állandó. Mindig minden folyamatosan változik. A lehető legjobb az ha a gyengeségeid elfogadod, szembe nézel velük és felül kerekedsz a félelmeiden. A bátorsághoz félelem kell.
Az antidepresszánst soha ne szedd többet. A gyógyszerek csak elnyomják a tudatod, de nem segítenek semmit.
Én kívánom, hogy találd meg azt ami örömet okoz neked. Még egy jó tanács : az állatok sokszor segítenek a depressziós embereken. Szüleiddel szoktál beszélgetni? Esetleg kérdezd meg tőlük lehet - e állatod?
Esetleg beszélj valakivel a gondolataidról, érzéseidről, ez is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!