Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem akarom hogy véget érjen a...

Nem akarom hogy véget érjen a gyerekkorom! Ti hogy éltétek meg ezt az időszakot?

Figyelt kérdés

19 éves lettem... leérettségiztem és most itt bőgök hogy vége a gyerekkoromnak. Nem kéne hogy szomorú legyek, hiszen egy új fejezet kezdődik az életemben... de mégis az vagyok. Nem akarom ezt az egészet. Félek a felnőttéválástól, attól hogy önálló legyek. Újra akarom élni azokat az időket amikor még "pici" voltam. Akár az 1 évvel ezelőtti időszakot is újraélném, ha lehetne.

Ti hogy éltétek meg ezt az időszakot?

2020. jún. 17. 22:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Engem az vígasztal, hogy később (egyetem után) össze szeretnénk házasodni a barátommal, és 2 gyereket nevelnénk fek közösen. S azt, amit a saját gyermekkoromból az örökkévalóságig hiányolni fogom, azt mind a gyerekeimnek adom. És az életemet is újraélhatem ezáltal.
2020. jún. 19. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy azért egész más, ha már megvan hozzá az életre szóló párod... Sok boldogságot! :)
2020. jún. 20. 08:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi baj.

Ezek a dolgok nem dátumhoz kötöttek.

Sokmindenkiben ott van mèg egy darab gyerek ,mert azok az emlèkek nem vesznek el!

Az idő telik mindenkinek.

Előtted az egèsz èlet!

Ezen ne depizz. Minden kornak megvan a maga előnye ès hátránya is.

2023. okt. 7. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell teljesen felnőnöd, ugyanúgy olvashatsz pl. úgymond gyerekeknek írt regényeket is. Pl: Gergő és az álomfogók. Talán jobban is szórakoztam rajta huszonéves fejjel
2023. okt. 8. 09:14
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
És ők szavazhatnak....
aug. 20. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!